D-Link потвърди амбициите си към българския пазар

Мрежовата компания D-Link потвърди ангажимента си към България и региона с визитата на Дейв Смит, вицепрезидент за корпоративния сектор за Европа. Той участва в работен семинар, на който D-Link представи стратегията си за корпоративни клиенти и акцентира специално върху решенията за правителствения сектор.
„Пазарът на комуникационни решения в България предлага изключителни възможности и потенциал за развитие”, заяви Дейв Смит, като подчерта способността на D-Link да предлага на корпоративните клиенти от публичния сектор и на държавната администрация ИТ решения с “отлично съотношение между цена и качество”.
„Фокусът на нашата компания е в изграждането на интелигентни бизнес мрежи, които могат да функционират като интегрирана комуникационна платформа за услуги от следващо поколение. Портфолиото от комутатори от серията xStack и NetDefend предложенията за сигурност са в основата на нашата технологична и бизнес философия за предоставяне на надеждни и гъвкави комуникационни решения от висок клас”, допълни вицепрезидентът на тайванската компания.
„Като представителство на D-Link сме готови да окажем пълна консултантска, техническа и логистична подкрепа на нашите партньори и дистрибутори на местно ниво за реализация на проекти в публичния и държавния сектор”, каза Анелия Чакърова, мениджър на D-Link България.
Дейв Смит отговаря за разширяването на пазарните позиции на D-Link в Европа, с фокус върху бизнес решенията и услуги на компанията за корпоративния сектор.
Преди да се присъедини към D-Link, Дейв Смит е бил част от екипа на Swyx Solutions, където отговаря за маркетинговите активности на корпоративния и технологичния пазар на компанията в световен мащаб. По-рано Смит е работил като директор на ЕМЕА маркетинг за Cisco Systems.

Коментар