Остават 4 седмици до крайния срок за регистрация за конкурса „Наградите на БАИТ” 2015 г.

bait_awardsДо този момент са направени регистрации в 9 категории – Образователна награда, Държавна администрация, Общинска администрация, Бизнес иновативност, StartUp компания, Мобилни решения, Развлекателен софтуер, Журналистически принос и Специална награда за значим принос.

Регистрацията ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 януари 2016 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/Регистрацията е безплатна. Конкурсът е отворен за всички компании от ИКТ бранша, които работят у нас и са регистрирани, съгласно българското търговско право.

Тази година евродепутатът и посланик на електронните умения Ева Паунова ще награди по един представител на победителите в 12-те категории от конкурса с работно посещение в Брюксел. Отличените победители ще посетят европейските институции в Брюксел като в рамките на визитата ще имат възможност да проведат работни срещи на високо ниво с представители на ЕК, евродепутати и неправителствени организации, активни в оформянето на регулаторната рамка на Дигитална Европа.

Освен статуетките и грамоти всички победители в конкурса получават и парични награди под формата на ваучери, срещу чиято стойност имат възможност да закупят стоки или услуги от компании, членове на БАИТ.

5-тото издание на „Наградите на БАИТ“ се провежда в рамките на кампанията eSkills for Jobs 2015-2016, която цели да повиши осведомеността на гражданите за нуждата от подобряване на електронните им умения. Инициативата се реализира едновременно в 21 държави на ЕС, като БАИТ е изпълнител за България. На национално ниво инициативата обединява 9 eSkills посланици, сред които евродепутатът Ева Паунова, вицепремиерът Ивайло Калфин, Анна-Мари Виламовска, съветник в президентството, както представители на бизнеса.

Пълна информация за предишните 4 издания на „Наградите на БАИТ“ и кои са победителите в отделните категории по години може да се види тук.

Регистрационната форма, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани на сайта на наградите.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в началото на м. февруари 2016г.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2015 г. се провеждат с подкрепата на

Сребърен спонсор: Майкрософт България

В партньорство с: БНТ, БТА, БНР, IDG.bg, Computerworld, Computer, Teacher.bg, TechNews.bg, Digital Europe, Национален център за безопасен интернет, Националното сдружение на общините в Република България, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Sofia Tech Park, Студентска организация BEST София, IT JOBS, Junior Achievement, b2b Media, LauncHub, Eleven, StartUP, Start it Smart, бгПРЕДПРИЕМАЧ, The Founder Institute и Innovation Starter.