Китайски GooApple i7 копира очаквания iPhone 7

GooApple i7 все още не е на пазара, но от компютърния модел се вижда, че копира дизайна на iPhone 7, който вече изтече в интернет

GooApple i7 все още не е излязъл на пазара, но от компютърния модел се вижда, че устройството копира дизайна на iPhone 7, който вече изтече в интернет

Китайската компания GooPhone, известна с клонинга на iPhone 6, вече е готова с ново устройство, което копира iPhone 7. Бъдещият флагман на Apple все още не е обявен, но неофициални негови снимки изтекоха в интернет.

Моделът GooApple i7 стъпва на едночипова система Mediatek Helio P10, има 4GB оперативна памет и до 256GB флаш памет, която може да се разширява с microSD карти.

Смартфонът е оборудван с батерия 3100 мАч, има метален корпус, отделен аудио чип, модул NFC, технология за бързо зареждане и камера с резолюция 16 мегапиксела, според публикация в Gizchina.com.

GooApple i7 работи под управление на операционна система Android 6.0 с фирмена обвивка, подобна на iOS. Все още не е известно кога клонингът ще излезе на пазара и колко ще струва.

Коментар