Telegram Desktop – месинджър с акцент върху сигурността

Месинджърът Telegram Desktop работи на всички популярни десктоп и мобилни платформи

Месинджърът Telegram Desktop работи на всички популярни десктоп и мобилни платформи

Telegram Desktop се явява мощен кросплатформен месинджър, който гарантира сигурност на потребителите при общуване помежду им. Работи на всички популярни мобилни и десктоп платформи.

С фокус върху сигурността, Telegram Desktop кодира всички разговори и споделяни файлове и ги съхранява в облака. Приложението осигурява бърза синхронизация и достъп до базата данни със съобщения от всяко място по света.

Telegram Desktop работи на всички популярни мобилни платформи – Android, iOS (Telegram Messenger) и Windows Phone, както и на най-разпространените десктоп платформи – Windows, Mac OSX и Linux. Приложението се явява интересна алтернатива на други популярни решения като WhatsApp, които се ползват изключително на мобилни устройства.

Месинджърът се отличава с интуитивен интерфейс, който показва списъка с контакти и разговорите с всеки един от тях. При създаване на акаунт, от потребителите се иска да въведат своето име и валиден номер на мобилен телефон, който се използва при генериране на код за сигурност.

Потребителите могат да създават групи с до 200 контакта и да изпращат съобщения на максимум 100 души, които ползват Telegram, независимо от тяхната платформа. Приложението издава известия на десктопа за входящи съобщения, поддържа изпращане на файлове и снимки, както и забавни емотикони.

Даунлоуд: Telegram Desktop

Коментари по темата: „Telegram Desktop – месинджър с акцент върху сигурността”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Ами какво да ти поиска? ЕГН-то ли? Плюс това имаш възможност за криптиран чат, който не минава през сървъра е от устройство на устройство… Супер е програмката, жалко, че не искат да разработват телефония. Дано повече хора да започнат да я ползват, че Вайбъра страшно ме дразни

  2. Jo

    Абе много си е добре програмката, стабилна, лека и бърза. Хронологията се пази на облак предполагам, настройки няма много още, тепърва предстои да серат по нея занапред. Не е нагла като Viber, има си всичко!
    Разработчиците са се погрижили да я има за 32 и 64 битови Линукси, Уиндоуси, Мак и един куп платформи.
    Много е добра!

  3. Anonymous

    Като видиш, че първата му работа е да ти поиска телефонен номер, ти става ясно колко може да се използва за тайни съобщения.

Коментар