Спиди Нет предлага отдалечена администрация за корпоративни клиенти

Софийският Интернет доставчик Спиди Нет обяви нови предложения за бизнес клиенти, които освен високоскоростен Интернет и приоритизиран трафик, включват също отдалечена администрация на офисната мрежа.
Компанията разполага с почти пълно оптично покритие на територията на София, както и с най-новото поколение оборудване на Cisco Systems, за анализ на съдържанието на трафика – Service Control Engine, което позволява съобразяване с конкретните изисквания на бизнес организациите за начина, по който техните служители ще използват глобалната мрежа.
При желание от страна на мениджмънта, Спиди Нет може да предложи ограничение на достъпа до сайтове със съдържание за възрастни, до торенти или до услуги, като ICQ и Skype. Нещо повече – за всеки служител могат да бъдат създадени специфични ограничения, съответстващи на естеството на работата му.
“Ние отчитаме, че в много от малките и средни фирми разходите за администрация представляват сериозно перо и често биват спестявани, което рефлектира негативно върху развитието на организациите. Затова Спиди Нет предлага отдалечена администрация за бизнес клиентите си, благодарение на внедреното в мрежата ни модерно оборудване” – заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет. – “Предимството на това предложение е, че клиентите не се занимават с много доставчици, а получават от едно място както високоскоростната Интернет свързаност, така и услугите по администрация, изграждане на виртуални частни мрежи, а от следващия месец – и телефония.”
Политика на Спиди Нет е да изгражда собствени оптични линии до всеки бизнес клиент, използвайки технологията fibertothebuilding.

Коментар