Globul и Sony Ericsson с още изненади за концерта на Лени Кравиц

Мария Йовчева е късметлията, спечелил голямата награда от томболата на GLOBUL – китара Gibson с автограф на Лени Кравиц, осигурена от Sony Ericsson, която спонсорира европейското турне на звездата.

Китарата беше официално връчена от Петя Стоянова, Директор Корпоративен маркетинг в GLOBUL, и Веселка Вуткова, Маркетингов мениджър на Sony Ericsson за България и Македония, представители на основните спонсори на концерта на Лени Кравиц в България.
В специалната томбола, която приключи на 10-ти юли, бяха раздадени още 100 билета за концерта на рок легендата, 10 телефона от ексклузивната лимитирана серия Sony Ericsson W890i, посветена на Лени Кравиц, а 15 абонатa на GLOBUL ще имат възможността да се срещнат лично с певеца по време на гостуването му у нас.
„GLOBUL винаги е предоставял на своите абонати възможност да се докоснат до най-вълнуващите и изпълнени с емоции преживявания. В това ние виждаме смисъла на комуникацията, затова и подкрепихме концерта на Лени Кравиц у нас, като сме подготвили още изненади на стадион Академик, на 27 юли”, сподели Петя Стоянова, Директор Корпоративен маркетинг в GLOBUL.
По време на концерта на Лени Кравиц всеки посетител ще може да участва с билета си в томбола, в която ще бъдат раздадени 3 телефона Sony Ericsson W380, 10 b-connect пакета и 30 тениски с лика на рок звездата. На самия стадион ще има и специална Bluetooth станция, изградена от Sony Ericsson, от която всеки ще може безплатно да изтегли ринг тонове с любимите си песни на Лени Кравиц, както и много изображения.
«Подкрепата на най-новото в музиката от страна на Sony Ericsson намира израз както в уникалната гама на Walkman телефоните, така и в редица инициативи на компанията, в това число партньорство със световноизвестни изпълнители като Лени Кравиц. Той е един от най-великите музиканти на нашето време и ние очакваме с нетърпение да бъдем домакини на едно наистина уникално шоу в България», заяви Веселка Вуткова, Маркетингов мениджър на Sony Ericsson за България и Македония.

Коментар