Motorola смартфони отново на пазара у нас

Moto X Force се отличава с 5,4-инчов AMOLED дисплей - нечуплив и с отблъскващо водата нано покритие

Moto X Force се отличава с 5,4-инчов AMOLED дисплей – нечуплив и с отблъскващо водата нано покритие

Смартфони с бранда Motorola, собственост на Lenovo от 2014 г., отново са достъпни на българския пазар, съобщиха от Виваком. Операторът има ексклузивни права за новите модели.

Мoto, както наскоро се преименува брандът, ще бъде предлаган в мрежата на Виваком с три модела в различен клас – достъпен Moto G 16GB, стилен Moto X Play и флагман Moto X Force.

Топ моделът Moto X Force се отличава с 5,4-инчов AMOLED дисплей, който е нечуплив и с отблъскващо водата нано покритие. Налични са две камери – 21 MP основна и 5 MP за селфи. Смартфонът разчита на осемядрен процесор – 4×2,0GHz и 4×1,5GHz, допълнен от 3GB RAM.

Moto X Force работи под управление на Android v5.1.1 (Lollipop) и се предлага на цена от 38,90 лв. на месец с тарифен план Smart XL.

Водо- и прахоустойчивият Moto X Play е смартфонът с най-голям, Full HD дисплей в серията – 5,5 инча (почти 14 сантиметра диагонал). Процесорните ядра са осем – четири с тактова честота 1,7GHz и още четири на 1,0GHz, а оперативната памет е 2GB RAM.

Moto X Play има основна камера 21 MP и селфи камера 5MP, работи под управление на Android v5.1.1 (Lollipop) и ще се предлага от средата на април на цена от 17,90 лв. на месец с план Smart XL, в бял и черен цвят.

Виваком ще предлага от края на април и новия водо- и прахоустойчив (по стандарта IPX 7) Moto G 16GB. Смартфонът идва с 16GB вградена памет, четириядрен 1,4GHz процесор и 1GB RAM. Дисплеят с диагонал 5,0 инча поддржа HD резолюция.

Moto G 16GB е оборудван с 13MP основна и 5MP селфи камера, работи под Android v5.1 (Lollipop) и ще се продава в бял и черен цвят за 9,90 лв. на месец с план Smart XL.

Коментари по темата: „Motorola смартфони отново на пазара у нас”

добавете коментар...

  1. Иван

    Дреме ми на патока!

Коментар