Beelink MiniMXIII TV Box – пренася Android света на телевизора

beelink_tv_box_1

Черната кутийка Beelink MiniMXIII TV Box поддържа технологии от висок клас за пълноценно домашно кино

Изборът на устройства, които превръщат телевизора в център за развлечение с компютърни възможности, е доста голям, а цените са по джоба на всеки потребител. Това са компактни и многофункционални джаджи под управление на Android или Windows.

Един от най-интересните нови продукти от категорията TВ приставки (TV Box) е моделът Beelink MiniMXIII TV Box, предлаган от глобалния онлайн магазин everbuying.net. Устройството може да изпълнява на големия екран всяко от безбройните Android приложения и струва по-малко от 45 долара.

Beelink MiniMXIII TV Box работи под управление на операционна система Android 5.1 OS и разчита на мощен процесор Amlogic S905 с четири 64-битови ядра ARM Cortex-A53 и графика ARM Mali-450, която обезпечава гладко възпроизвеждане на видео с висока резолюция от интернет или локална медия на ТВ екрана.

beelink_tv_box_2

Beelink MiniMXIII TV Box е изпълнен в дискретна черна кутия с размери 9,6х9,6х1,6 см и струва само $44,99

Малката черна кутийка поддържа KODI, което означава, че може да възпроизвежда всички популярни аудио и видео формати. Предвидена са 2GB оперативна памет DDR3 и 16GB постоянна памет eMMC с възможност за разширение чрез карти памет с капацитет до 32GB – за сваляне на любимите приложения, кеширане на уеб сайтове, забавления с игри и филми.

Устройството използва технология за видео кодиране H.265 и включва безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, в допълнение към гигабитовата Ethernet връзка. Клавиатура, мишка и други устройства могат да се свържат към ТВ кутията както безжично, така и чрез двата USB порта.

beelink_tv_box_4

Мини компютърът Beelink MiniMXIII TV Box превръща телевизора в мултимедиен център за забавление с достъп до всички Android приложения

Beelink MiniMXIII TV Box се свързва безпроблемно към телевизора с HDMI 2.0 кабел, за да получите система за домашно кино с поддръжка на мултимедийно изживяване с висока резолюция. Поддържат се също технологии като AirPlay, DLNA, Miracast и SMB за стрийминг на видео, музика и снимки от Android и IOS устройства на големия екран.

Компактният мини компютър Beelink MiniMXIII TV Box има размери 9,6х9,6х1,6 см и в момента се предлага на цена от само $44,99. Онлайн магазинът го доставя безплатно по целия свят, като в комплекта освен самия TV Box са включени захранващ адаптер за съответния регион, HDMI кабел и ръководство за потребителя.

Коментар