Обявиха търг за обучение на чиновници в чужбина

Министерството на държавната администрация и административната реформа обяви обществена поръчка за провеждане на специализирани обучения в страни членки на Европейския съюз. Целта е подобряване на управлението на човешките ресурси в държавната администрация, съобщиха от МДААР.
Търгъг се реализира по проект "Подобряване на политиката по управление на човешките ресурси в държавната администрация", който се осъществява с финансовата подкрепа на оперативната програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
Избраният изпълнител ще организира и проведе специализирани обучения в страни с добри практики в управлението на човешките ресурси на 250 служители в държавната администрация, заемащи ръководни длъжности, както и ръководители и експерти в звената по управление на човешките ресурси.
Проектът предвижда обученията да се проведат на английски език в страни от Европейския съюз.
Срокът за подаване на оферти от кандидатите е до 8 септември 2008 г. При оценяването ими 60% тежест ще има предлаганата цена, 25% е за качеството на техническото предложение на участника, а останалите 15% са за потенциала на участника за извършване на услугата.

Коментар