Стартира националното лятно турне на играта Magic Code от Globul

Национално лятно турне на играта Magic Code от GLOBUL започва от утре, то ще премине през 23 града в продължение на четири седмици и ще раздаде хиляди награди на b-connect потребителите.
През деня промо екипи на GLOBUL ще раздават брошури в централните части на града, приканвайки хората да участват в томболата на Magic Code, която може да им донесе много допълнителни награди. Жителите на градовете, където ще протича промоцията ще могат да се включат и в магическото шоу в края на деня, а всички, закупили промоционални b-connect ваучери ще проверят своя късмет в голямата томбола за спечелването на мобилен телефон Sony Ericsson или b-connect ваучери.
Върху специална сцена в центъра на града ще бъде разположена голяма сфера, от която на всеки кръгъл час ще се теглят четири печеливши цифри. При презареждане с промоционален ваучер потребителят получава още един шанс да получи награда от турнето на играта Magic Code, като провери броя на съвпаденията между 12-цифрения код за презареждане и 4-цифрения Magic Code, който е бил изтеглен през последния час. Независимо дали е спечелил награда или не, потребителят ще получи и друг номер от промо екипът на GLOBUL, с който ще има възможност да участва и в голямата томбола в края на деня.
Няма ограничения за броя на презарежданията и наградите, които един участник може да получи в рамките на турнето Magic Code.
Турнето ще продължи от 29 юли до 23 август 2008 г. и ще премине през Пазарджик, Пловдив, Хасково, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Бургас, Варна, Добрич, Шумен, Търговище, Разград, Русе, Велико Търново, Ловеч, Плевен, Враца, Монтана, Перник, Кюстендил, Дупница, Благоевград и Сандански.
Повече подробности за условията на играта могат да бъдат намерени на www.globul.bg.

Коментар