Bluboo Xfire 2 – ултраевтин смартфон с голям 5-инчов екран

Bluboo Xfire 2 предоставя 5-инчов екран с HD резолюция и е струва само 63 долара

Bluboo Xfire 2 предоставя 5-инчов екран с HD резолюция и струва само 63 долара

Смартфоните с големи екрани – от 5 инча и нагоре – са предпочитани от повечето потребители, заради удобството за сърфиране в интернет и по-комфортното забавление с видео и игри. Фактор за нарастващата популярност на тези устройства, наричани още фаблети, са и достъпните цени, благодарение на китайските производители.

Моделът Bluboo Xfire 2 предоставя 5-инчов екран с HD резолюция и струва само 63 долара в онлайн магазина GearBest.com, който доставя продукти по целия свят. Въпреки ниската си цена, устройството предлага възможности, които ще удовлетворят нуждите на повечето потребители, търсещи достъпен смартфон за комуникация и развлечение.

Големият IPS екран на Bluboo Xfire 2 показва картина с резолюция HD 1280x720 пиксела

Големият IPS екран на Bluboo Xfire 2 показва картина с резолюция HD 1280×720 пиксела

Bluboo Xfire 2 стъпва на хардуерна платформа  MTK6580 с четириядрен процесор на тактова честота 1,2GHz и графичен блок Mali-400 MP, допълнена от 1GB оперативна памет и 8GB постоянна флаш памет. Предвиден е и слот за карти памет с капацитет 32GB.

5-инчовият IPS екран показва картина с резолюция HD 1280×720 пиксела. Както и останалите смартфони, Bluboo Xfire 2 има две камери – основна с резолюция 5 мегапиксела, автофокус и LED светкавица и предна камера за селфи с резолюция 2 мегапиксела.

Bluboo Xfire 2 включва безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, както и GPS приемник. Моделът е съвместим с мрежи 2G и 3G, работи под управление на операционна система Android 5.1 и предоставя два слота за сим карти – Micro SIM и Nano SIM.

За цената си, Bluboo Xfire 2 предлага повече от добри характеристики

За цената си, Bluboo Xfire 2 предлага повече от добри характеристики

Фаблетът Bluboo Xfire 2 с размери 14,20×7,00×0,76 см и тегло 135 грама е достъпен за поръчки в момента на промоционална цена от 62,99 долара при въвеждане на код Ebxfm, като доставката е безплатна. Комплектът включва самия смартфон, захранващ адаптер, USB кабел и ръководство за потребителя.

Коментар