Cisco и HP разшириха партньорските си взаимоотношения

Гигантът в мрежовите комуникации Cisco разшири партьорските си взаимоотношения с HP. Toй прави това с цел да увеличи доставката на унифицирани комуникации (UC) за клиенти в целия свят.
В бъдеще разширеното партньорство предвижда инвестиции от страна на двете компании за обучение и осъществяване на глобален маркетинг и програми за продажби.
От НР ще оказват подкрепа на клиентите във всеки етап от процеса на UC услуги – от избора на подходящо решение и първоначалното предлагане, до разгръщането, управлението и поддръжката на интегрирани комуникационни услуги. Компанията е глобален търговски и технически сертифициран партньор на Cisco.
Унифицираните комуникации са индустриален термин, обхващащ всички форми на мултимедия и управление на междумедийните функции. Това включва интеграцията на фиксирана и мобилна телефония, е-мейл, кратки съобщения и специализирани бизнес приложения, IP-PBX, VoIP, гласова поща, аудио-видео и уеб конференции, унифицирани съобщения и унифицирана гласова поща в една-единствена среда, предлагаща на потребителя опростени и ефективни комуникации за бизнес или социален живот.

Коментар