Поликомп е новият партньор на Huawei у нас

Продуктите на Huawei се приемат отлично от българския пазар, заради авангардния си дизайн и иновативни функции, посочиха от Поликомп

Продуктите на Huawei се приемат отлично от българския пазар, заради авангардния си дизайн и иновативни функции, посочиха от Поликомп

Водещият ИТ дистрибутор Поликомп обяви партньорство с Huawei – третия по големина производител на смартфони в света и топ играч в бизнеса с телекомуникационно оборудване.

Поликомп ще предлага чрез своите дилъри у нас пълната гама смартфони, таблети и аксесоари на Huawei, съобщиха от българската компания.

„Започваме да работим с една от най-бързо развиващите се технологични компании. Новите договорни отношения с Huawei ще ни помогнат да достигнем до още по-голям брой потребители и корпоративни клиенти”, коментира партньорството Надежда Генова, директор на Поликомп.

По нейните думи, продуктите на Huawei се приемат отлично от българския пазар, заради авангардния си дизайн и иновативни функции.

„Щастливи сме, че започваме съвместна работа с най-големия доставчик на ИТ продукти в страната. С Поликомп партньорската ни мрежа продължава да се разраства като част от дългосрочния ангажимент на Huawei към българския пазар”, сподели от своя страна Джеферсън Жанг, директор отдел „Потребителски устройства” за България и Македония в Huawei.

Хитовите модели смартфони на Huawei и аксесоари към тях вече са на склад в Поликомп и могат да бъдат поръчвани чрез дилърската мрежа на дистрибутора.

С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки над една трета от световното население. Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони в света.

Коментар