Магистратура по бизнес софтуер дава шанс за ИТ кариера

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения” има икономическа насоченост и създава специалисти в сложната и перспективна област на внедряването на бизнес софтуер

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения” има икономическа насоченост и създава специалисти в сложната и перспективна област на внедряването на бизнес софтуер

Продължава записването за първата магистратура по бизнес софтуер у нас. Тя дава шанс за кариера в ИТ бранша на хора, които не са програмисти. Срокът за записване и отпускане на стипендии е до края на септември.

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения” е реализирана от ERP Academy и Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и следва модела на тясното партньорство между бизнеса и образованието. В нея студентите не се обучават на програмиране и не се изисква предишен опит в областта на програмирането. Тя е с икономическа насоченост и създава специалисти в сложната и перспективна област на внедряването на бизнес софтуер.

Магистратурата по „Бизнес софтуер и ERP решения” включва обучение по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера като системите от клас ERP, CRM, BPM, бизнес анализите и управлението на големи масиви от данни, обединените комуникации, мобилните приложения, интернет на нещата (IoT) и др.

Студентите ще изучават най-популярните системи за управление на бизнеса, създадени от български и чуждестранни разработчици. Ще бъдат засегнати също и други важни сфери като счетоводство и финанси, икономика и т.н.

Лектори са специалисти от успешни български фирми в сектора като ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим Вижън, консултанти от водещи международни ERP компании, както и утвърдени преподаватели от ВУЗФ. Студентите ще получат възможност за стаж, както и за работа в бранша.

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения” отчете силен интерес още месеци след старта на учебните занятия през 2015 година, като за нея се записаха над 30 студенти от страната и чужбина, а част от тях вече се реализират в компании от бранша.

Коментар