4К монитор на Philips дава комфорт при работа

Цветовете на екрана на Philips 328P6VJEB са максимално близки до този на реалните обекти, благодарение на технологията UltraColor

Цветовете на екрана на Philips 328P6VJEB са максимално близки до този на реалните обекти, благодарение на технологията UltraColor

Нов професионален дисплей на MMD, лицензен партньор на Philips за монитори, комбинира 4K резолюция с изключително широк цветови спектър и технология за супер висок контраст.

Щедрият на екранна площ 31,5-инчов модел 328P6VJEB идва с гъвкави опции за свързване и поддръжка на MHL, а също така е проектиран за лесно присъединяване към други устройства. Фирмената технологията UltraColor прави цветовото пресъздаване по-точно.

С поддръжката на по-широк цветови спектър (95% от NTSC, в сравнение с типичните 72%), UltraColor предлага по-естествено изглеждащо зелено, по-живо червено и по-дълбоко синьо. Това се постига чрез промяна на реалните химични процеси в панела, а не чрез софтуерна настройка на цветовите параметри. UltraColor гарантира, че цветът на екрана е максимално близък до този на реалните обекти, което е от полза както при работа с професионални приложения, така и в забавленията.

Технологията UltraColor е комбинирана с UltraClear 4K резолюция – 3840×2160 пиксела, която предлага повече от достатъчно детайли за взискателни CAD приложения, 3D графика или прецизно селектиране на клетките в сложни финансови таблици.

В допълнение на цветовете и резолюцията, дисплеят предлага и усъвършенствана VA технология за вертикално подреждане на домейни, която предлага супер висок контраст на изображенията. VA е особено подходяща за снимки и графични приложения.

За връзка с многообразието от източници на данни, което е ежедневна необходимост за професионалните дизайнери, новият модел предлага SmartConnect за 4K – най-новите интерфейси за стриймване на некомпресирано видео и аудио с висока резолюция и плавно възпроизвеждане на 4K съдържание при 60 Hz.

Дисплеят поддържа и USB 3.0 с бърз трансфер от 5 Gbps. Сред другите опции за връзка е MHL портът, който позволява възпроизвеждане на мобилно съдържание на големия екран на Philips 328P6VJEB.

За допълнително удобство Philips Flicker-free намалява до минимум дразнещото трептене на екрана, което причинява умора в очите след дълъг работен ден. SmartErgoBase стойката на монитора може да бъде накланяна, завъртана и настройвана по височина до точната предпочитана позиция за максимален зрителен комфорт и същевременно придържа кабелите прибрани. 

Новият Philips 328P6VJEB с препоръчителна крайна цена от 1399 лв. с ДДС вече е достъпен на българския пазар от партньорите на производителя.

Коментар