Xiaomi Smart WiFi IP Camera – сигурност за дома от разстояние

xiaomi_ip_camera_1

Камерата на Xiaomi записва при резолюция 1080p и има зрителен обхват 110 градуса

Камерите за видеонаблюдение с връзка към интернет се явяват все по-достъпно средство за сигурност на жилището, неговите обитатели и дори битовата техника, независимо дали сте у дома или далеч навън. Тези компактни устройства дават лесен достъп до всичко случващо се в къщата или апартамента.

Един от новите продукти на популярния китайски производител Xiaomi е именно IP камера за видеонаблюдение в реално време, която работи с инфрачервени лъчи и предава данните безжично през Wi-Fi. Моделът Xiaomi Smart WiFi IP Camera е достъпен в момента на цена под 30 долара в глобалния онлайн магазин GearBest.com, като осигурява качествено видео 1080P и поддържа различни режими на работа.  

xiaomi_ip_camera_2

Камерата улавя движение, звук, дим и опасния въглерод оксид

Xiaomi Smart WiFi IP Camera е оборудвана с 1/2.7-инчов CMOS сензор и позволява 8X цифрово увеличение, за да се разглеждат по-детайлно заснетото кадри. Зрителният обхват на камерата е широк – 110 градуса, а превключването между дневен и нощен режим става автоматично. Потребителите могат да следят какво се случва в домовете им и да контролират камерата през мобилни iOS и Android устройства.

Камерата засича движение на разстояние до 9 метра, а също така звук, дим и въглероден оксид (CO), като изпраща аларма към смартфона на собственика. Нещо повече, с това устройство можете да разговаряте с близките си независимо къде сте, благодарение на поддръжката на двупосочна аудиовръзка – в камерата са вградени микрофон и говорител.

xiaomi_ip_camera_3

Компактната камера може да се монтира на всевъзможни места у дома и да следи различни обекти

Xiaomi Smart IP Camera приема карти памет с капацитет до 64GB за запис на видео. Магнитна скоба позволява закрепването й на всяка метална повърхност. Може да работи при температури от 0 до 40 градуса по Целзий. Съвместима е с iOS и Android, а съпътстващото мобилно приложение Xiaomi Smart Home е достъпно за сваляне в онлайн магазините на Apple и Google.

Цената на Xiaomi Smart WiFi IP Camera в момента е $29,99, а стойността на доставката до България е $0,17 (когато се внася от Китай, камерата подлежи на митическо облагане с ДДС). Устройството има размери 5,00×5,00×5,60 см и тежи 100 грама. Комплектът включва самата камера и захранващ кабел.

Коментари по темата: „Xiaomi Smart WiFi IP Camera – сигурност за дома от разстояние”

добавете коментар...

  1. saevar

    ок ама като няма опция за изпращане до FTP за кво ми е ..?

Коментар