Транс Телеком получи сертификат за качество ISO 9001:2000

Транс Телеком ЕАД получи сертификат по ISO 9001:2000. Удостоверението представлява международно призната гаранция за ефективното управление на качеството на предлаганите услуги на всеки един етап от тяхното създаване и предоставяне до крайния потребител. Сертифицирането на телекома бе проведено в съответствие с изискванията на фирмата TUV NORD CERT.
Компанията стартира процедурата по сертифициране в отговор на нарастващата конкуренция в бранша и все по-високите изисквания на крайните потребители. С въвеждането на оптимизирана политика по качеството телекомът си поставя за цел да повиши ефективността си и атрактивността на предлаганите продукти и услуги.
През месец юни тази година Транс Телеком приключи проект по внедряване на интегрирана система, която съответства на изискванията на международно утвърдените стандарти за управление на качеството и информационната сигурност ISO 9001:2000 и ISO 27001:2005. Последва обстоен одит на процесите в телекома от международни експерти от TUV NORD CERT, който приключи с издаването на сертификат по ISO 9001:2000. От Транс Телеком уточняват, че предстои сертифицирането на компанията и по ISO 27001:2005.
„Сертификатът от TUV NORD CERT е признание за всичко, което екипът на Транс Телеком е постигнал до момента. Оттук нататък сме изправени пред предизвикателството да отстояваме и укрепваме позициите си на пазара. Ангажираме се непрекъснато да се развиваме и да подобряваме технологията, квалификацията на служителите и качеството на обслужване",  коментира Станимир Попов, изпълнителен директор на Транс Телеком.

Коментар