Нови мултифункционали за малките офиси от Xerox

Xerox обяви пускането на нови лазерни мултифункционални продукти WorkCentre 5016, WorkCentre 5020/DB и WorkCentre 5020/DN. И трите модела А3 монохромни устройства съчетават функциите принтиране, копиране и сканиране и са проектирани за малки работни групи.
Основните предимства на Xerox WorkCentre 5016 са лекотата на употреба и обслужване. Принтира до 16 страници в минута, а тавите за хартия имат капацитет от 800 листа. 400 MHz процесор и 64 мегабайта RAM памет се грижат за бързината на обработка на задачите. Режимите „икономия на тонер” и „спестяване на електроенергия” правят WorkCentre 5016 атрактивно предложение за офисите, които търсят намаляване на разходите.
Второто ново преложение Xerox WorkCentre 5020/DB печата до 20 страници в минута. Машината се доставя с вградено устройство за двустранен печат и модул за автоматично захранване с хартия с капацитет 50 листа. WorkCentre 5020/DB сканира и копира с лекота дори и обемни документи с много страници, твърдят от производителя.
Мултифункционалният Xerox WorkCentre 5020/DN копира и сканира със скорост 20 страници в минута и е проектиран за работа в мрежа. Оборудван е с вградена мрежова карта и използва PCL емулатор за лесно интегриране на устройството във корпоративната мрежа. Едно ценно удобство са автоматичният двустранен печат и автоматичното двупосочно захранване с хартия.
И трите мултифункционални устройства идват със софтуера NuancePaperPort, който има грижата за автоматизиране на потока от документи, и ABBYY FineReader PRО – за разпознаване на текст в сканираните документи.

Коментар