Една седмица безплатни справки за собственост на имоти

Безплатни справки в интернет за собствеността на имоти на територията на Столична община ще осигури "ГИС – София" ЕООД във връзка с Деня на София. Системата iSofMap предоставя он-лайн достъп до кадастрална информация за столицата, съобщиха от общинското дружество.

От 17 до 23 септември всеки може безплатно да провери собствеността на интересуващ го имот. iSofMap разполага с данни за границите и местоположението на поземлените имоти на територията на Столична община, съответните им сгради или постройки, юридическите права и ограниченията върху тези имоти.
Върху електронната карта, отразяваща подробно кадастъра на Столична община, потребителят може да нанесе и допълнителни слоеве с регулация и устройствени зони.
Търсенето на желания обект може да се изпълни както по административен адрес, така и по планоснимачен номер или кадастрален лист.
Безплатните справки, заложени от "ГИС – София" ЕООД и предназначени за сегашни или бъдещи собственици на имоти, включват данни за административен адрес, планоснимачен номер, номер на кадастрален лист, графична площ на имота, регулация и предвиждания според ОУП.
За периода на кампанията справката за собственост и собственици също ще се предлага безплатно на потребителите.

Коментар