Canyon е оптимист за бъдещето, след 5 години на пазара

Производителят на компютърни аксесоари и потребителска електроника Canyon, част от АСБИС Груп, отбеляза пет години в бизнеса. Базиран в Холандия, с отдел за контрол на качеството в Тайван и континентален Китай, Canyon предлага разнообразен портфейл от стоки, вкл. настолни компютри, комплекти за интернет конферентна връзка, MP3 и MP4 плейъри, уебкамери, мишки, мрежови устройства и др.
“От самото създаване на екипа, нашата цел е да правим живота на потребителите по-удобен, предлагайки широка гама продукти, които са качествени, достъпни като цена и с привлекателен дизайн”, каза Гирт ван Дийк, вицепрезидент продажби и маркетинг на Canyon.
“Оптимисти сме и гледаме напред в бъдещето, за да предлагаме на потребителите доказали качествата си ИТ аксесоари и потребителска електроника”, допълни ван Дийк.
Canyon разполага с мрежа от офиси в над 50 страни и стратегически разположени дистрибуторски центрове в Холандия, Дубай, Чешката република и Финландия. У нас устройствата на компанията се дистрибутират от АСБИС България.
Продуктите на Canyon са насочени към хората с динамичен и младежки стил на живот, като компанията акцентира на лекотата на употреба и атрактивния дизайн.

Коментар