Изживейте емоцията от играта на Бербатов в срещите на „червените дяволи”

От декември тази година българските фенове на футбола ще имат възможността да преживеят незабравими моменти на стадион „Олд Трафорд” по време на домакинските мачове на Манчестър Юнайтед. С полетите на easyJet, стартиращи от 11-и декември, мечтите на стотици фенове и туристи могат да станат реалност. Най-популярният футболен клуб с над 330 милиона привърженици по цял свят – почти 5% от населението на планетата – привлече талантливия български нападател Димитър Бербатов. И вие може да сте сред щастливците, които ще гледат на живо мачовете на „червените дяволи” с Бербатов на „Олд Трафорд”. easyJetводещият нискотарифен авиопревозвач на Европа, лети три пъти седмично до топ дестинацията за футбола – Манчестър.
Два отбора отВисшата английска лиганосят името на града – Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Игрището на Манчестър Сити е в центъра на града и събира 48 000 посетители. Стадион „Олд Трафърд” е запазена марка на Манчестър Юнайтед. Той е най-големият футболен стадион във Великобритания, с капацитет 76 000, както и единственият стадион, класиран с 5 звезди от UEFA. Тук е и българското присъствие в английския футбол. Преди броени дни отборът на червените дяволи подписа с Димитър Бербатов (Тотнъм) сделка на стойност £30.75 млн. За следващите четири години българският нападател ще носи тениската на червените дяволи. Ето защо сега се открива чудесната възможност да посетите един от най-красивите европейски градове, като освен това можете да присъствате на някои от най-вълнуващите мачове и да подкрепите Бербатов на „Олд Трафърд”.
Билетите за полетите на easyJet, които стартират от декември, вече могат да бъдат резервирани на www.easyjet.com. Началната цена за еднопосочен билет е 29.99 EUR и 56.98 EUR за билет в двете посоки. Именно сега е най-подходящото време да си купите билет и за предстоящите домакински мачове на Манчестър Юнайтед. В края на  2008 можете да се присъедините към хилядите фенове, които подкрепят клуба в мачовете от Шампионската лига на UEFA и Барклис Премиър Лийг (Barclays Premiere League). Новата 2009 стартира с едни от най-очакваните мачове на „Олд Трафърд” (Манчестър Юнайтед срещу Челси) – на 10-ти януари, какато и Манчестър Юнайтед срещуЕвертън (31виянуари).

Коментар