Капитал и Дневник изцяло безплатни в интернет

Групата за бизнес медии Икономедиа АД отвори архивите на двете си най-големи електронни издания – Capital.bg и Dnevnik.bg, за свободно четене онлайн. Компанията освобождава достъпа до над 600 000 статии от последните 11 години.
“Отварянето на платените архиви е естествена стъпка в развитието на нашите най-силни интернет проекти. Отдавна сайтовете ни не са електронни огледала на печатните ни издания и това наложи промяна на политиката ни относно платеното съдържание в тях. Вярваме, че този ход ще увеличи нашата аудитория”, каза Владимир Петков, директор интернет бизнес в Икономедиа.
До момента материалите в електронните издания влизаха автоматично в платен архив три месеца след датата на публикуването за Дневник и два за Капитал. Потребителите вече ще могат да влизат в архивите след безплатна регистрация в системата.
За удобство на читателите Икономедиа въвежда единна система за вход в сайтовете си. Така, ако потребител направи регистрация в Capital.bg, тя автоматично важи за останалите сайтове на групата.
Новата система позволява на читателите да създадат собствени персонализирани профили, през които могат да правят и управляват абонамента си за електронните бюлетини на сайтовете.
От началото на септември Икономедиа премахва опцията за абонамент за електронните издания. Абонатите, които са заплaтили до края на годината, ще бъдат компенсирани.

Коментари по темата: „Капитал и Дневник изцяло безплатни в интернет”

добавете коментар...

  1. Димитър Иванов

    Досега получавах няколко години основните новини на няколко медии включително и Дневник онлайн. От известно време не ги получавам и не знам причината, трябва ли да рестартирам заявката или е временен срив.Ще бъда благодарен за всяка информация

Коментар