XPG паметите на Adata са сертифицирани от AMD

Паметите XPG на Adata са специално предназначен за гейминг и екстремен овърклок

Adata Technology обяви, всички нейни DDR4 памети от гейминг серията XPG са официално сертифицирани от AMD като съвместими с процесорната платформа AM4 и в частност – с наскоро лансираните Ryzen процесори.

Официалното одобрение от AMD ще позволи на потребителите, закупуващи памети от серията XPG DDR4, да получат пълна съвместимост при използването им с AM4-базирани дънни платки.

Продуктите от гейминг серията на Adata са добавени в одобрения списък с партньори на AMD, който гарантира на потребителите пълна липса на POST или други конфликти при използване на съответната комбинация от продукти.

Валидирането обхваща също така и A-XMP, екстремния памет профил на AMD, което на практика означава, че XPG DDR4 е тествана при овърклокинг профили, а не само на стандартни заводски скорости и надеждността й е гарантирана и при ултрависоки честоти на работа.

Xtreme Performance Gear, или съкратено XPG, е категория премиум хардуер на Adata, специално предназначен за гейминг и екстремен овърклок. Продуктите от серията не само преминават, но и надграждат строгите Adata A+ тестове, за да гарантират върхова производителност и издръжливост.

Продуктовата линия XPG се отличава освен с върхова производителност, но и със специално внимание към стила. Потребителите могат да разпознаят моментално всеки XPG представител по агресивния му, но едновременно с това изтънчен дизайн.

Коментар