Геймърската линия Lenovo Legion вече е у нас

Lenovo Legion Y720 и Y520 са разработени в тясно сътрудничество с геймърската общност

Новата геймърска линия компютри Lenovo Legion дебютира на българския пазар. Двама известни геймъри – NoThx и StakimaN – премериха сили на първите два модела лаптопи – Y520 и Y720 с популярната игра DOOM, а гостите на шоуто наблюдаваха динамиката на основните параметри на машините като температура, CPU, видеокарта, RAM и др.

Глобалната премиера на Legion се състоя на CES 2017 в Лас Вегас в началото на тази година. С нея компанията даде заявка към пазара на по-висок клас устройства, създадени специално за геймърите.

Lenovo Legion Y720 и Y520 са разработени в тясно сътрудничество с геймърската общност, поддържат VR, най-новата Nvidia графика, Dolby Atmos звук и Intel процесори до седмо поколение Core i7.

Моделът Y520 е лек и елегантен геймърски лаптоп, който идва с процесор Intel Core i5 или i7, видеокарта Nvidia GTX 1050Ti, аудио от Harman, PCIe SSD диск и клавиатура с червена подсветка.

Глобалната премиера на Legion се състоя на CES 2017 в Лас Вегас в началото на тази година

Legion Y720 разчита на процесор Intel Core i5 или i7, външна видеокарта Nvidia GTX 1060, клавиатура с червена подсветка и възможност за безжичен контролер за Xbox One. Това е първият лаптоп в света с Dolby Atmos аудио, подчертаха от Lenovo.

И двата компютъра имат усъвършенствана система за охлаждане, която отвежда топлината и поддържа оптимална температура на работа, без загряване. Legion Y720 се отличава и с VR поддръжка.

Линията Lenovo Legion вече е достъпна българския пазар. Моделът Y520 е наличен на цена от 1499 лв., а цените на Lenovo Legion Y720 започват от 1749 лв.

Коментари по темата: „Геймърската линия Lenovo Legion вече е у нас”

добавете коментар...

  1. Ноне

    Къде Y520 на цена 1500???
    Под 1800 лв. няма!!!

Коментар