Извит, широк монитор Philips за по-добра концентрация

Philips 349X7FJEW има извит екран с диагонал 34 инча и съотношение 21:9

Нов монитор с извит дисплей на MMD, лицензен партньор на Philips, се отличава с радиус от 1800 мм за по-поглъщащо зрително изживяване и UltraWide формат 21:9 за повече пространство при многозадачност.

34-инчовият Philips 349X7FJEW поддържа резолюция CrystalClear Quad HD – 3440×1440 пиксела, която позволява да се извлече максимума от използването на режима MultiView за изобразяване на голям обем информация едновременно на екрана.

Дисплеят е проектиран за лесна настройка и дава възможност на потребителите да накланят екрана, както и да регулират височината точно според предпочитанията си.

Извитият дисплей помага на потребителите да се фокусират върху това, което правят, като например гледане на филм, обработка на снимки, създаване на собствени видео или довършване на работата с електронни таблици и документи. Освен това извитият екран подобрява концентрацията, като създава усещане за дълбочина с повече персонално пространство, особено в задачи с много детайли.

В допълнение, потребителите могат да гледат сигнал от два източника на широкия екран с помощта на Philips MultiView. Екранът може да бъде разделен на две еднакви секции или единият поток да бъде показан в режим „картина в картина“ (PiP) – например да следите емисии на живо като новини и спортни събития, докато работите върху документи.

Цветовият спектър с покритие на 117,3% (CIE1931) sRGB е добра новина за запалените фотографи и видео продуценти. Благодарение на технологията AMD FreeSync, видео възпроизвеждането е плавно, без насичане, накъсване и замазване при движение.

349X7FJEW е снабден с LowBlue режим. Проучвания показват, че както ултравиолетовите лъчи могат да увредят зрението, така и синята светлина с къса дължина на вълната от LED дисплеите може да причини увреждане на очите и да засегне зрението след време. Режимът Philips LowBlue използва интелигентна софтуерна технология, за да намали вредната част от синята светлина.

Отпада и нуждата от отделен USB хъб на бюрото: вграденият в монитора хъб позволява свързване на множество устройства, което намалява кабелите и оставя свободни конекторите на преносимия компютър за по-бърз достъп. Мониторът може да бъде използван и за бързо зареждане на USB устройства като смартфони и таблети.  

Новият Philips 349X7FJEW, с препоръчителна крайна цена от 1795 лв. с ДДС, ще бъде наличен в магазините за електроника още през април, съобщиха от MMD.

Коментари по темата: „Извит, широк монитор Philips за по-добра концентрация”

добавете коментар...

  1. :)

    Ще е чуден за бягаща светлина (тоест надписи). Виж ако беше 1440, можеше да става и за монитор. 🙂

  2. Anonymous

    3440 хоризонтално е добре, но тия 144 пиксела вертикално … 😀

Коментар