Алое Ко стъпва на пазара на ERP решения за стартиращи фирми

Българският разработчик на системи за управление на бизнеса Алое Ко представи две нови издания на своя ERP – продукт EnterpriseOne. Това са EnterpriseOne Mini, насочено към стартиращи фирми, практически без значение колко е малък броят на работните им места и EnterpriseOne Corporate за холдингови структури.
Алое Ко вече предлага две издания на своята ERP – система (EnterpriseOne Standard Edition и EnterpriseOne Small Business). С пускането на продукти за стартиращи фирми и за холдинги компанията на практика обхваща целия пазар, предлагайки специфични решения, съобразени с нуждите на организации от всякакъв мащаб.
„Мисията на Алое Ко е да доведе предимствата на системите за управление на бизнеса до всички малки и средни фирми у нас. Ние вече предлагаме изданието EnterpriseOne Small Business, а с пускането на пазара на EnterpriseOne Mini разширяваме този обхват, включвайки и най-малките организации, които често залагат на своя малък, но динамичен екип“ – обясни Иван Аржентински, управител на Алое Ко.
Изданието EnterpriseOne Mini ще се предлага за едно до десет работни места и включва всички възможности на ERP – системата, с изключение на производствената подсистема. В тази версия на продукта има предварително настроен бизнес модел, който спомага за изключително бързото и ефективно внедряване. Въпреки това, по желание на клиентите, бизнес процесите могат да бъдат изменени.
От своя страна изданието EnterpriseOne Corporate е насочено към най-големите български компании, с акцент върху управлението на холдингови структури, в които често са на лице сложни междуфирмени отношения. Продуктът има съществени предимства, когато се използва за отчетността на няколко юридически лица. Отделните собствени фирми могат да споделят общи номенклатури – продуктови групи и продукти, дефиниции на фирми, сметкоплан, складове и др. Освен това ERP – системата включва функционалности за синхронизация на между – фирмените операции, за общо планиране, както и за консолидация на финансово – счетоводната информация в реално време. EnterpriseOne Corporate е оптимизирана за големи структури и няма лимит за броя работни места, както и за броя на управляваните фирми.
Междувременно Алое Ко обяви, че въвежда като неизменна част от всички договори със свои клиенти клауза, която задължава компанията да им върне парите, ако не са доволни от работата на ERP – решението. С тази възможност, която е единствена по рода си у нас, Алое Ко цели да гарантира на своите клиенти, че внедряването на EnterpriseOne ще повиши тяхната конкурентоспособност.

Коментар