Суперхостинг.БГ ще спонсорира конкурса БГ Сайт 2008

Българският доставчик на хостинг услуги и домейни Суперхостинг.БГ ще бъде спонсор на тазгодишното издание на престижния конкурс за отличаване на български Интернет сайтове – БГ Сайт.
Суперхостинг.БГ ще връчи официалната статуетка на конкурса на един от победителите, ще подари хостинг план СуперПро и домейн за една година на всички компании, заели първи места в съответните категории, както и хостинг план СуперСтарт и домейн за една година на всички участници, класирали се на второ и трето място в категориите на конкурса.
„Конкурсът БГ Сайт вече се е наложил като барометър за развитието на българското Интернет пространство. За нас е важно да подкрепим инициативата, защото в България има много хубави Интернет проекти и БГ Сайт ще даде възможност на техните автори да получат признание за усилията си и ще ги стимулира да продължават да развиват сектора. Като част от българската Интернет индустрия Суперхостинг.БГ ще се радва да спонсорира събитието“, заяви Любомир Русанов, управител на компанията.
Конкурсът БГ Сайт ще се проведе за девета година. Организатори са ABC Design & Communications, M3 Communications Group и Прайсуотърхаус Купърс България. Официалната церемония по награждаването ще се състои на 3 ноември 2008 г., а придружаващият я Уеб Семинар – ден по-късно в хотел Шератон София.

Коментар