Конференция за софтуерно тестване и управление на софтуерното качество

Втората конференция в областта на Софтуерното Тестване и Управление на Софтуерното Качество за Югоизточна Европа – SEETEST 2009 – ще се проведе на 16 и 17 юни’09 в София.
Стартира набирането на презентации за втората конференция по софтуерно тестване – SEETEST 2009. Всички, готови да споделят своя опит и най-добри практики в областта, могат предложат презентация за втория ден на конференцията – 17 юни.
В Програмния Комитет участват редица водещи имена, както от България, така и от чужбина. Именно те ще направят селекцията за програмата на 17 юни, като се погрижат да включат най-интересните и атрактивни презентации за аудиторията на SEETEST 2009.
Организатори на събитието са Quality House, заедно с Югоизточния борд по Софтуерно Тестване – SEETB. Миналата година, SEETEST събра 270 участници от 27 страни. В рамките на два дни програмата предложи на своите гости професионални тракове под формата на 6 туториала, 14 презентации, 6 индустриални слота, 2 ключови речи и атрактивна изложба.
SEETEST има за цел да доведе световни експерти от областта на софтуерното тестване и да създаде мрежа за обмяна на контакти опит и знания.Така, ще поставим нови стандарти в региона” – сподели председателят на конференцията Митко Митев.
За повече информация можете да посетите уебсайта на SEETEST – www.seetest.org и да се пререгистрирате – ще получавате редовно информация относно събитието.

Коментар