Решения за сигурност на Boldon James предлага у нас Стемо

Решения за сигурен обмен на информация с продукти на Microsoft и Boldon James показва Стемо по време на конференцията "Дни на Майкрософт”09" в столичния Кемпински Хотел Зографски, на която компанията е Premium партньор.
Boldon James е специализирана в решения за сигурност на информацията, предавана и използвана по електронен път.
Тясното й партньорство с Microsoft е довело до успешни проекти в Министерство на отбраната на САЩ и в редица администрации в Европа. Продуктите на Boldon James допълват софтуерните решения на Microsoft, като прибавят допълнителни нива на сигурност, в зависимост от нуждите на потребителите, обясни Радослав Георгиев, Microsoft консултант по бизнес решения.
По подразбиране, услугите за електронна поща на база Microsoft Exchange поддържат сигурност, свързана с криптиране и подписване на пощенски съобщения. Продуктите на Boldon James работят съвместимо с тези техники, като прибавят модули с възможност за дефиниране на различни нива – "clearance" на съответния потребител. По този начин се постига класифициране на типовете нива на информация, с която могат да работят потребителите.
Технологиите на Boldon James позволяват дадено пощенско съобщение да бъде детайлно проверявано за състоянието на неговото изпращане и получаване, както и да бъде изтрито от всички системи след визуализиране.
Boldon James предлага и модули, които допълнително подсигуряват комуникацията между потребители и група от потребители в една сесия при работа с чат приложения на Microsoft.

Коментар