Мъжете се научиха да разбират жените… почти

Женската природа все така продължава да крие тайни от мъжете, показват резултатите от анкета на amam.bg.
Над 21 000 души са се включили в игра с 10 въпроса през най-женския месец от годината – март. Верните отговори в запитването са определени от нежните създания, уточниха от сайта.
Любопитно е, че от всички участвали мъже има само един абсолютен шампион, познал всички „верни” отговори, един с 9 и само трима с 8 правилни отговора.
Останалите продължават да се лутат в женските лабиринти, в очакване да допуснат следващата грешка, примирени със съдбата си да изслушат поредното… "ти не ме разбираш".
Ето и "тънките" разлики в отговорите на мъжете и жените по 10-те въпроса на проучването:
Какво всъщност мисли тя, когато му казва – „Прави каквото искаш!”
Мъжете: Мили дами, ние мъжете сме наясно, че сте се уморили да ни обяснявате кое е редно и кое не, знаем че с тази реплика оставяте висяща темата и въпреки, че може да ни се размине, ние си имаме едно на ум, че изначало сме в издънка, стигне ли се до нея. Добрата новина е, че сме подготвени за последствията, а именно знаем, че ще си платим по-късно. От друга страна, така или иначе винаги си плащаме за нещо, нали сме виновни по-принцип и на практика за всичко.
Жените: Скъпи мъже, ние жените сме наясно, че ви е омръзнало да ни обяснявате каквото и да било, защото отдавна сте приели, че правилни отговори няма, както и правилни постъпки и подаръци. Прави каквото искаш е „да, ще си платиш по-късно”, но го казваме само, за да имаме последната дума.
Какво мисли тя, когато го пита – „Искаш ли да ходим заедно на фитнес?”
М: Тук се обръщам към мъжете. Момчета, нямат предвид коремчетата ни, не е време да изпадате в състояние на временна суета… вариантите са два, като момичетата имат на ум и двете неща едновременно, практически те искат да правите всичко заедно или да не ви виждат въобще, затова ако правите Нищо, гледайте да не им е пред очите, че се дразнят. Така и не могат да разберат как може да се забавляваме, като правим Нищо, не им се сърдете… Жени.
Ж: И ние не знаем какво сме си мислели, когато сме го казали, стойте и си почивайте вкъщи, ние отиваме да се правим хубави….за вас.
Когато му сподели – „А пък на Стаматка приятеля ходи с нея по магазините”
М: Момичета, ние сме наясно, че всички останали са перфектни и, че страдате, като не можете да си изберете нищо. Обичаме си ви, защото сме наясно, че и вие сте ни похвалили до толкова, че Стаматка е надула главата на нейния приятел, колко всъщност перфектни сме ние самите… А и всичко ви отива, каквото и да си харесате, сте перфектни за нас, а ако нищо не харесате, пак сте си перфектни. Знаем, че не вярвате, но и ние страдаме, като се чудим какво да ви купим за подарък, даже често пъти поради тази причина не ви взимаме нищо и вие ни карате да страдаме още повече.
Ж: Нали разбирате, че когато на всичките ни приятелки им е писнало да обикалят с нас или са на работа или не им се излиза, някой все пак трябва да дойде да страдаме заедно?!
Тя му казва – „Утре вечер съм поканила на гости Стаматка”
М: Наясно сме, че приятелите ни ви дразнят и, че поради тази причина, не ви пука какво мислим за вашите приятелки.
Ж: Вие не разбирате! Искаме да се похвалим с вас, колко сте внимателни и обичливи – как сте ни купили трикрилен гардероб, с място за обувки и най-модерната миялна машина, за да не ни изсъхват ръчичките…, нали?
Когато тя му обяснява – „Не съм сигурна, че сме готови за това”
М: Създавате впечатление, че твърде много държите на мнението на вашите приятелки, често ги цитирате и споделяте и техния опит, а в същото време ни нямате доверие, за почти нищо важно. Смятате, че не сме способни да планираме дългосрочно, ще ви се… и ние си имаме мечти, ако обсъждате нещата с нас, може и да се разбираме повече по някои въпроси.
Ж: Това не е вярно! Знаем, че можете и го правите, но понякога искаме да ни кажете, че и ние можем и знаем как. Именно това правят приятелките и майките ни – подкрепят ни винаги и безрезервно.
Когато тя го пита – „Харесва ли ти този пръстен?”
М: Уви с този въпрос мъжете сме пределно наясно… искате го или по-принцип искате нещо лъскаво, като докато гледаме с открита липса на интерес въпросния пръстен пред очите ни всъщност сякаш по телепатия минава целият списък с неща, които ви идват на ум. Ако се усмихваме и кажем харесва ни, повярвайте не знаем какво говорим, не сме на себе си.
Ж: И….кога да чакаме пръстена?
Когато тя го пита – „Какво ще подариш на майка ми за 8 март?”
М: И през ум не ни минава, че може да се сетим за това, така че… не чакайте 8 март, за да ни напомните… четвърти март е деня, в който трябва да ни припомните затова, благодаря предварително от името на мъжете.
Ж: Дори и не сме очаквали да се сетите за подобно нещо, всъщност искаме да кажем: погрижете се поне за подаръците на собствените си майки. Добре, ние ще изберем подаръка, но ви уверяваме, че в него ще прозира обичта към любимата свекърва…
Когато тя го попита – „Според теб Стаматка напълняла ли е или само на мен така ми се струва?”
М: Тук отговора е много важен момчета… и деликатен… запишете си го „Скъпа, не може всяка жена да е в прекрасна форма, като теб”, няма нужда да ми благодарите, но това изречение ще ви удължи живота.
Ж: Запишете си гоооооооооо!
Когато тя се обърне към него с – „От известно време искам да ти кажа нещо”
М: Тук мъжете проявяваме нездравословен оптимизъм, като повечето очакваме да има раздяла, уви момчета това е само вероятност три към едно… може да ни предстои прекрасна вечер или просто да ни съобщят за пресушени финанси… така че…, като чуете тази реплика, запазете спокойствие и слушайте внимателно… така де, ако няма раздяла вероятността за прекрасна вечер е над 66%. За по-добрите и 100%.
Ж: И защо така над 50% мислите за раздяла, да не би защото сте направили нещо нередно!? Мммм?
Когато тя каже – „Мило, в хладилника не е останало нищо за ядене”
М: Означава на всички езици, единодушно „поръчай нещо вкусно от АМАМ.bg”. Извиняваме се на хората, които са отговорили по-друг начин, системата е отказала да запише различните отговори ?.
Ж: …..скъпи, поръчала съм ти вечеря, ще дойде след около 30 минути, аз излизам за мъничко.

по темата: „Мъжете се научиха да разбират жените… почти”

добавете коментар...

  1. len

    много тъпо

Коментар