Още допълнителни минути с пакетите Call Globul И Call National

Клиентите на абонаментните програми на GLOBUL вече могат да добавят до 200 допълнителни минути на месец за разговори в мрежата на оператора или до 100 минути за разговори към всички национални мрежи с новите пакети Call GLOBUL и Call National.
В зависимост от своите предпочитания, с Call GLOBUL, клиентите могат да разполагат с по още 200 допълнителни минути разговори в мрежата на GLOBUL на месец срещу месечна такса от 9,90 лв. или със 100 допълнителни минути разговори в мрежата срещу месечна такса от 5,90 лв.
С GLOBUL Call National, клиентите на GLOBUL могат да добавят към своите абонаментни програми още 50 минути за разговори към всички национални мрежи (мобилни и фиксирани) срещу месечна такса от 9,90 лв. или 100 допълнителни минути срещу месечна такса от 15,90 лв.
Пакетите допълнителни минути за разговори Call GLOBUL и Call National са предназначени за абонатите на всички тарифните планове за индивидуaлни клиенти.
Активирането или деактивирането пакет Call GLOBUL или Call National е възможно по всяко време с обаждане до кратък номер 123 или в магазин на GLOBUL, GERMANOS или официалните партньори.
Всички цени са с включен ДДС.

Коментар