Sony Ericsson пусна стилен 3G слайдер

Компактен слайдер с голяма клавиатура и едър шрифт пусна Sony Ericsson. Моделът T715 е подходящ за интернет с наличието на бърза 3G връзка и 2,2-инчов екран, който показва качествено изображение и на пряка слънчева светлина.
Т715 разполага с приложение Google Maps, вкл. локално търсене и упътване, както и с достъп до тридневна прогноза на времето с AccuWeather.com.
С размер на кредитна карта и стилен корпус, T715 добавя изисканост в ежедневието, посочиха от Sony Ericsson. Лъскавият алуминиев корпус и блестящият преден панел на телефона оформят изискания дизайн.
Апаратът прави снимки с високо качество, дори при слаба осветеност, с помощта на 3.2-мегапикселовата камера с фото светкавица. Голяма клавиатура и едрият шрифт улесняват потребителите при SMS, MMS и имейл кореспонденция.
Т715 се отличава с "умен" десктоп и интуитивни възможности, вкл. директно напомняне за срещи, бележки и специална анимация за подсказване на рождени дати и важни световни събития. При писане на съобщения потребителите могат да проследяват историята на кореспонденцията.
Телефонът ще се предлага на някои пазари в две разцветки – галактично сребърно и розов руж през третото тримесечие на 2009 г. Цената все още не е обявена.

Коментар