Razer Naga и Megasoma – първите MMO гейминг мишка и хибриден геймпад

Razer, водещият световен производител на висококачествени гейминг и лайфстайл аксесоари, анонсира Razer Naga™ и Razer Megasoma™ на gamescom 2009, в Кьолн, Германия. Razer Naga е следващото ниво в гейминг мишките за  MMO геймъри, тествана с участието на водещи MMO геймъри и  комюнити сайтове, като Curse.com; Мишката доставя на геймърите невероятни усещания. Razer Megasoma, също показан в Кьолн, е хибриден геймпад, който комбинира най-доброто от твърдите и меките подложки в едно.  

“Гейминг повърхностите се развиха много, но има ниша за предоставяне на истински изживявания на геймърите във виртуалния свят,” каза Робърт “Razerguy” Кракофф, президент на  Razer. “Екипът от разработчици на Razer направи геймпада като допълнение към Razer Naga, създаден да бъде уникален и иновативен, като предлага на MMO геймърите повече настройки и баланс в играта

Станете  Imba с Razer Naga

Razer Naga MMO гейминг мишка предлага уникални и иновативни геймплей функции. Персонализираният интерфейс на Razer Naga позволява на геймърите да програмират и командват мишката по време на играта, за да удовлетворят своите специфични нужди. Razer разбира критичните функции на командите от клавиатурата в MMO интерфейсите; най-слабото забавяне или грешка, която се появява в рейд или в арена, може да бъде фатална. Дванайсетте бутона на Razer Naga са предназначени за геймърите, като се елиминира нуждата от щракане по клавиатурата, като освобождава ръцете и им дава възможност да се съсредоточат върху играта. Razer Naga е създадена, за да предложи различен подход към гейминга с незабавен достъп до много команди само с едно кликване, правейки я по-удобна и достъпна.

Софтуерът  на Razer Naga , позволява на геймърите да запазват множество профили и да програмират стотици команди за играта за всеки герой с който избирате да играете. Ергономичната форма дава на играчите комфорт и оптимизиран контрол за всеки бутон. Инженерите на Razer  разработиха новия дизайн, за да направят мост между играта, периферията и геймъра за стимулиране на взаимодействието и лесно управление.

Razer Megasoma

Razer Megasoma е създадена само с една цел – да даде само най-добрата функционалност – точност, комфорт, гъвкавост, издръжливост и портативност – всичко това съчетавайки твърдите и меките повърхности в едно. Razer Megasoma е създаден да бъде хибридна гейминг пад, с който получавате издръжливостта на твърдите повърхности и същевременно гладкото плъзгане на меката повърхност. Композицията на Razer Megasoma е създадена от високоиздръжлив силикон, което позволява на геймърите да го навият на руло и да я вземат със себе си на LAN купони. Елегантната бяла повърхност и светещото лого дават добра естетическа визия.

Коментар