Naviteq представя нов 5” модел NDrive навигатор на българския пазар

Устройствата за навигация се наложиха като полезен помощник при пътуване. Всяко устройство предоставя определен брой карти и функции, в зависимост от марката и ценовия клас.

Португалците от NDrive решиха да ни изненадат с нещо голямо и атрактивно като дизайн – NDrive Touch XXL, устройство от серията Touch най-тънки навигатори на пазара. Като официален дистрибутор NAVITEQ представя устройството и на пазара у нас.

5 инчовият екран на Touch XXL ви позволява по-добре да следите навигацията върху дигиталната карта. Той е ултратънък и много лек, едва 196 гр., с елегантен дизайн. Навигаторът е с опeрационна система Windows CE.NET 5.0, процесор Atlas III  372MHz и 64 MB вградена памет. Touch XXL се предлага на атрактивна цена спрямо останалите устройства от същия клас.

Оборудван с последната версия NDrive навигационен софтуер, който предлага нови, полезни функции: изчисление на алтернативни маршрути по зададени първоначална и крайна точки; създаване на маршрут по предварително зададени междинни точки; "Adventure mode" – новаторски навигационен подход – off-road навигация по земя, море или във въздуха; интуитивен метод на търсене, нови икони. С такъв приятел удоволствието започва още от качването в колата!

NDrive Touch XXL е изключително добър помощник при пътуване не само в България, но и в цяла Европа. Идва с предварително инсталирани карти на България и 42 европейски държави. NAVITEQ разработва и постоянно актуализира картата на България в NDrive софтуера. Тя е изключително детайлна и вече предлага подробна информация за 54 български града и над 76 000 интересни точки (POIs). Компанията предоставя безплатни доживотни ъпдейти на БГ картата.

Коментар