Intelligent Systems срещна водещи компании от Варна и региона

Intelligent Systems заедно с Майкрософт България се срещнаха с някои от най-големите компании от Варна и района. Събитието се проведе под наслов „Разгърнете потенциала на Вашия бизнес” и на него бяха представени бизнес решенията Microsoft Dynamics и ползите и възможностите, които те носят за фирмите.
Пред участниците, Орлин Дочев, Директор – Бизнес решения в Майкрософт България, очерта част от основните тенденции в бизнеса и приоритетите, целите и стратегиите на компаниите, както и мерките, които те предприемат срещу неблагоприятната икономическа обстановка. Той наблегна и на важността на CRM системите за откриване, спечелване и задържане на клиентите.
Втората част от събитието включваше представяне на ERP системите Microsoft Dynamics от търговския директор на Intelligent Systems Bulgaria – Боян Мартинов. Той запозна участниците с основните характеристики и възможности на интегрираните решения за управление на бизнеса и по-конкретно с най-разпространеното у нас бизнес решение – Microsoft Dynamics NAV. Беше направена и демонстрация на Targit Business Intelligence – специализиран продукт, който надгражда ERP системата и осигурява на мениджърите възможност за изготвяне на разнообразни и гъвкави справки и анализи в реално време.
Безспорно най-интересната част от събитието беше срещата на участниците с представители на фирми от региона, които вече са внедрили Microsoft Dynamics система. Ето какво сподели един от клиентите за самите бизнес решения, за процеса на внедряване и за Intelligent Systems като партньор при реализиране на проекта.
Йонко Папазов, Ръководител проект, Интерком Груп: „При бурното развитие в годините преди кризата, обема на работа при нас нарастна изключително и тогава се появиха проблемите. Разгледахме всичко, което има на пазара и в крайна сметка се спряхме на Microsoft Dynamics NAV, като сметнахме, че е най-подходящата за нашата компания и в частност на Intelligent Systems, като фирма, която да ни помогне при внедряването на продукта. С течение на времето и в процеса на внедряване излязоха много нови проблеми в дейността ни, които ние оценихме и отстранихме. … Системата ни даде нещо много важно – самоконтрол. Започнахме да работим като един екип и постоянно се развиваме. Силно препоръчвам на всички, които все още нямат система, да се замислят и да последват нашите стъпки”.

Коментар