4 души остават в борбата за ИТ шеф в правосъдието

Четирима от общо шестимата кандидати за позицията „директор” в дирекция „Информационно обслужване и технологии” в Министерство на правосъдието бяха допуснати до втория етап в конкурса за ИТ шеф.

В средата на декември МП обяви началото на процедурата за избор на ИТ ръководител на ведомството. Одобрените кандидати бяха Асен Димов Хубчев, Васил Георгиев Василев, Виолета Наумова Николова, Маргарита Ангелова Николова-Динева, Мико Станимиров Миланов и Стойчо Христов Чичеков. Те трябваше да представят писмена концепция на тема „Ролята на дирекция „Информационно обслужване и технологии” в планирането, изграждането, внедряването и развитието на информационните и комуникационните системи в Министерството на правосъдието и осигуряването на тяхното съответствие с изискванията на Европейския съюз”.
След оценяване на представените концепции, конкурсната комисия на Министерството на правосъдието е определила следните резултати на кандидатите:
  • Маргарита Ангелова Николова-Динева – 4,60
  • Асен Димов Хубчев – 4,40
  • Мико Станимиров Миланов – 4,00
  • Стойчо Христов Чичеков – 4,00
  • Виолета Наумова Николова – 3,20
  • Васил Георгиев Василев – 2,60
Основавайки се на поставените оценки, МП допуска до защита на концепцията първите четирима кандидати, изкарали оценки от 4 нагоре.
Динева, Хубчев, Миланов и Чичеков следва да се явят за защита на представената от тях концепция на 19 януари сутринта в Министерството на правосъдието. Тези, които успешно защитят концепцията си, ще се явят на интервю същия ден следобед.

по темата: „4 души остават в борбата за ИТ шеф в правосъдието”

добавете коментар...

  1. САдмин

    Сложете за шеф шефа на комисията дето е писал 4 ки и оценка 2.60. Сигурно е някой самовлюбен глупак дето пише само на себе си 6 и не разбира нищо от ИТ !!!

Коментар