Излиза евтина и мощна HD графична карта

AMD обяви ново попълнение в линията графични карти ATI Radeon HD 5000. Моделът 5450 предлага съвременни HD мултимедийни възможности и игрови изживявания в стартовия ценови сегмент.

Включвайки характеристики, присъщи на мощната серия ATI Radeon HD 5800, като поддръжка на DirectX 11, многомониторна технология ATI Eyefinity и технология ATI Stream 3, новата карта осигурява отлична работа под Windows 7.

ATI Radeon HD 5450 идва с пълна поддръжка на DirectX 11 за по-малко от $60 за конфигурацията с 512MB видеопамет. Чрез многомониторната технология ATI Eyefinity потребителите могат да бъдат по-производителни със съвременните богати на визуално съдържание приложения, работейки върху голяма екранна повърхност от няколко дисплея.

С най-добра производителност за ват, HD 5450 вдига летвата в стартовия клас при ултра-ниски нива на потребление на енергия, позволявайки на производителите да проектират еднослотови карти с ниски нива на шум.

Привържениците на домашния кинотеатър ще оценят ATI Radeon HD 5450. Ултра-тихата карта с пасивно охлаждане осигурява висококачествено гледане на видео с висока резолюция у дома. Допълнителна стойност добавят характеристики като HDMI 1.3a с Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio за изграждане на мултимедийни РС системи.

Графичните карти ATI Radeon HD 5450 са достъпни от момента на обявяване на продукта от производители като Asus, ASK, Club 3D, DMM, GBT, HIS, LDLC.com, MSI, Sapphire, TUL, VT и XFX.
 

по темата: „Излиза евтина и мощна HD графична карта”

добавете коментар...

  1. Martin

    Как не е за игри,че това ти подкарва Crysis,Call of Duty(CoD4,Modern Warfare 2,BO), Assassins Creed 2,NFS Hot Pursuit(2010),Left4Dead и още куп игри на max или ако не на max то на high settings

  2. Вен

    Щом е пасивно охлаждането ми се струва, че не е ултра тиха, а направо безшумна

  3. Noncho

    Картата не е мощна (освен ако не се сравнява с вградени карти). Предимство и е изключително ниската консумация и тишината, но съвсем не е за игри.

Коментар