Honor сключи технологично партньорство с Esports World Cup

Honor обединява усилия със Световното първенство по електронни спортове за подобряване на изживяванията в областта на мобилните състезания (снимка: Honor)

Фондацията на световното първенството по електронни спортове (EWCF: Esports World Cup Foundation) и технологичният бранд Honor обявиха ключово партньорство за Световното първенство по електронни спортове – EWC: Esports World Cup. Най-големият гейминг фестивал в света се провежда това лято в Рияд, Саудитска Арабия.

Honor 200 Pro ще бъде официалният смартфон на EWC. Авангардната технология на устройството дава мощ и предимство на играещите в електронните спортове в популярни мобилни игри като Free Fire, Honor of Kings и турнира Women’s ML:BB.

„Очакваме с нетърпение да видим как Honor 200 Pro ще захранва най-добрите атлети в електронните спортове в стремежа им към международни победи по време на EWC”, каза д-р Рей, главен маркетинг директор в Honor.

Партньорството ще се съсредоточи върху ангажирането на глобалните геймъри, укрепването на идентичността на двата бранда и насърчаването на геймърска общност, водена от духа на конкуренцията, поясниха от компанията.

„Атлетите в електронните спортове на EWC изискват абсолютно най-доброто в гейминг технологията, тъй като това е от съществено значение за поддържане на състезателен интегритет и предоставяне на несравнимо изживяване. Honor 200 Pro е изключителен смартфон, оборудван с авангардни технологии, които надвишават високите стандарти, поставени от атлетите на EWC”, коментира партньорството Ралф Райхерт, главен изпълнителен директор на Фондацията на световното първенството по електронни спортове.

Като смартфон за мобилни гейминг ентусиасти, Honor 200 Pro предлага набор от ексклузивни нови функции, които се харесват както на атлетите в електронните спортове, така и на обикновените геймъри. Акцентите включват:

  • Мобилна платформа Snapdragon Серия 8: Тактовата честота на процесора до 3GHz означава плавно изобразяване на графики и отзивчивост в реално време.
  • 5200 mAh силициево-въглеродна батерия: До 61 часа употреба само с едно зареждане.
  • 3840 Hz безрисково затъмняване: Одобрени сертификати от TÜV Rheinland за Flicker Free Display и Full Care Display с функцията Natural Tone 2.0, която оптимизира цветната температура на дисплея.
  • Усъвършенствано охлаждане: Изпарителна камера, покриваща площ от 36881 mm², което е 10% повече от Honor 90, за разсейване на топлината.

Световното първенство по електронни спортове започна на 3 юли и превърна Рияд в епицентър на феновете на електронните спортове и гейминг културата. Първенството се провежда в Boulevard City, 220-акровото култово пространство, където феновете могат да гледат как любимите им атлети и клубове в електронните спортове се състезават в 22 гейминг шампионата за шанс да спечелят променящи живота парични награди от общ награден фонд от над $60 милиона – най-големият в историята на електронните спортове.

В рамките на осем седмици Световното първенство по електронни спортове ще предложи и фестивални дейности, които включват многобройни гейминг активации, обществени турнири, поп културни събития, международни преживявания и др.

Коментар