А1 с ново предложение за неограничен мобилен интернет

Нуждите на мобилните потребители от бърз интернет постоянно нарастват
(снимка: CC0 Public Domain)

Неограничен мобилен интернет на максимална скорост включва новата лятна оферта на А1 България. Телекомът предлага абонаментен план с промоционални условия на цени, започващи от 29,99 лв. на месец за целия срок на договора. Комбинация с с интернет или телевизия осигурява допълнително намаление от цената.

От началото на август мобилните планове на А1 предлагат още по-изгодни условия. Потребителите могат да се възползват от неограничен интернет на максимална скорост за първите 12 или 24 месеца при сключване на нов 2-годишен договор на цени, започващи от 29,99 лв. на месец, съобщиха от телекома.

Така клиентите на А1 ще се възползват от най-бързата мобилна мрежа в България с най-висок SpeedScore сред трите телекома в страната (според Ookla, която сравни усредненото представяне на трите мобилни мрежи от над 600 000 теста в периода януари-юни 2024 година).

Новото предложение от А1 идва в отговор на нарасналите нужди на съвременните потребители от мобилен интернет за работа, развлечения и комуникация. Високата скорост и стабилността на интернет връзката позволяват свободно сърфиране, без грижа за лимити или забавяния.

Потребителите могат да гледат любими филми и сериали в HD или 4K резолюция, подкасти с отлично качество и да ползват стрийминг платформи без прекъсвания.

Спрямо избрания абонаментен план, клиентите на А1 могат да активират и определен брой допълнителни дигитални услуги по избор – Netflix, MAX, Xplore TV GO, стрийминг на аудиокниги със Storytel, каналите на MAX Sport и Diema Xtra.

Освен неограничен интернет на максимална скорост, А1 дава възможност на потребителите да се възползват и от още по-добра цена на мобилния си план, като го комбинират с план за телевизия или интернет.

Коментар