Надуваем сърф – водно развлечение за всеки

Сърфистите се радват на естествена прохлада в знойните жеги през лятото

Лятната почивка може да е много по-забавна с един практичен сърф под ръка. Водното развлечение е гарантирано с надуваемата дъска за сърф, която представяме тук, независимо дали сте тийнейджър или възрастен и дали почивате на море или близо на езеро.

Надуваемият сърф WKERSIY 3.8M Inflatable Stand Up Paddle Board се предлага изгодно сега за €179,99 в глобалния онлайн магазин Cafago, с доставка от европейски склад (за €13,47) в рамките на няколко работни дни. Подходящ е за младежи и възрастни, може да се ползва както в солена вода – на морето, така и в прясна вода – на реки, езера и др.

Надуваемата дъска за сърф е дълга 3,8 метра, широка, удобна и многофункционална

Широкият дизайн на дъската я прави лесна за използване от начинаещи – можете да се изправите и поддържате баланс с малко усилия. Меката противоплъзгаща се подложка на палубата значително подобрява стабилността и безопасността при стоене. Поема максимално натоварване до 140 кг, което го прави подходящ за всички категории.

WKERSIY 3.8M се надува бързо и може да се изпуска също толкова бързо за удобно пренасяне. Препоръчителното налягане е 12-15 PSI. Изработен е от висококачествени PVC и EVA материали, така че не се притеснявайте за драскотини или повреди. 

Надуваемият сърф е подходящ за използване и в солена, и в прясна вода

Противоплъзгащата се мека горна палуба смекчава падането и предотвратява инциденти и наранявания при подхлъзване или злополука. Размерите на сърфа са 380х76х15 см. В комплекта на WKERSIY 3.8M влизат дъска, помпа, гребло, предпазна каишка за глезена, раница, ремонтна кофа, перка  и чантичка за мобилен телефон.

В комплекта на надуваемия сърф влизат практични аксесоари

Можете да купите сърфа тук: WKERSIY 3.8M Inflatable Stand Up Paddle Board – за €179,99 в глобалния онлайн магазин Cafago, който го доставя до клиентите от европейски склад (срещу €13,47) в рамките на няколко работни дни.

Коментар