TOMSHOO 3.2M Paddleboard – надуваема дъска за гребане и сърф

Тази надуваема дъска е идеална за водни спортове като сърф и гребане

Скоро ще дойдат летните месеци и спортове като гребане и сърф ще станат много актуални. А за пътуващите по далечни и по-топли дестинации тези занимания не зависят от сезона тук. Представяме един практичен комплект за воден спорт.

Надуваемата дъска за гребане и сърф TOMSHOO 3.2M Paddleboard се предлага сега изгодно в глобалния онлайн магазин Cafago на цена от €149,99 с купон за отстъпка SKUBL3 и безплатна доставка от европейски склад. Комплектът включва всичко необходимо за сърфиране и е чудесен подарък за хората, които обичат водните спортове.

Дъската се напомпва до налягане от 1 бар

С размери 12,6x32x6 инча, дъската се поддържа лесно балансирана и стабилна при спортуване в морето или на езеро в спокойна вода. Изработена е от подсилен PVC материал, изключително стабилен и издръжлив, и има максимална товароносимост до 150 кг.

Нехлъзгащата се подложка на палубата омекотява удара при падане след подхлъзване и ще ви предпази от контузии. За допълнителна сигурност и безопасност TOMSHOO 3.2M Paddleboard разполага още с дръжки за хващане и навита каишка за сърф.

Нехлъзгаща се подложка и предпазна каишка правят дъската по-безопасна

Дъската се предла се със задължителни аксесоари като регулируемо гребло, перка за сърф, навита предпазна каишка, помпа за надуване, ремонтен комплект, ремък за съхранение, водоустойчива чанта за телефон и раница за пътуване. TOMSHOO 3.2M Paddleboard лесно се навива след изпускане.

Направена e от PVC материал в син цвят, с размер на борда 320х81х15 см, дължина на греблото 170-210 см и дължина на опънатата каишка 3,0 м. Дъската тежи 9 кг, а когато е напомпана, налягането в нея е 15 PSI (около 1 бар).

Комплектът на надуваемата дъска включва всичко необходимо за воден спорт

Можете да купите надуваемата дъска тук: TOMSHOO 3.2M Paddleboard – за €149,99 с купон за отстъпка SKUBL3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар