Swiitol C18 Pro 18W – лазерен гравир с висока скорост

Swiitol C18 Pro е бърз лазерен гравир за индивидуална и промишлена употреба

Ако скоростта е от ключово значение за вашите проекти с лазерно гравиране, устройството, което представяме тук, несъмнено заслужава внимание. Ще получите много добри характеристики на изключително конкурентна цена.

Лазерният гравир Swiitol C18 Pro 18W Laser Engraver се предлага на изгодна цена в момента – моделът струва €199,99 с купон за отстъпка TCSW18W в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. Това устройство е подходящо както за индивидуални потребители, така и за професионалисти от производствената индустрия, които търсят бързина и ефективност на лазерното гравиране.

Усъвършенствани технологии подобряват скоростта и точността на Swiitol C18 Pro

Скоростта на машината е наистина впечатляваща. Благодарение на съвременни технологии, устройството може да гравира със скорост 30000 mm/min, или два пъти повече от предходния модел, което означава съкратени срокове за изпълнение на заданията. Голямата площ за гравиране от 400×400 mm ще отговори на различни нужди на потребителите.

Swiitol C18 Pro използва нова структура с линейна плъзгаща се релса и верига за оптимизиране на разположението на кабелния сноп и подобряване на точността и стабилността на лазерния гравир. Този дизайн може също да намали шума и вибрациите на машината, осигурявайки по-добра работна среда.

Подобреният APP контрол прави Swiitol C18 Pro по-удобен за работа

Способността за рязане е подобрена, благодарение на нов източник на светлина с фокусно разстояние от 50 mm. Качеството и прецизността на рязане също са подобрени. Тази лазерна машина може да поддържа многоцветно гравиране върху метал от неръждаема стомана, което е добре дошло за професионалистите, които искат да експериментират.

Swiitol C18 Pro включва нов механизъм за фокусиране, който регулира фокуса по-точно. Това подобрява качеството на рязане, но също така го прави по-лесно и удобно. Освен това фокусиращите модули могат да поемат материали с различна дебелина, подчертават от производителя.

Swiitol C18 Pro работи тихо и стабилно, благодарение на иновативен дизайн

Лазерният гравир идва с второ поколение APP контрол, включително библиотека с модели на рязане, богати дизайнерски функции и стабилен контрол. Това позволява на потребителите да работят с машината по-удобно, подобрявайки ефективността и качеството на рязане.

Swiitol C18 Pro предлага широка съвместимост с различни софтуери за гравиране като LaserGRBL и LightBurn, платформи Windows и Mac, файлови формати NC, BMP, JPG, PNG, DXF и др. Модерната 32-битова дънна платка може да обработва по-бързо и повече данни, което значително подобрява ефективността на работа.

Swiitol C18 Pro е широко съвместим с популярните софтуери за гравиране

Усъвършенствана лазерна технология за точково компресиране намалява фокусната зона до 0,08х0,08 mm. Лазерът с висока плътност може лесно да изреже 18 mm дърво, 11 mm акрил и 6 mm MDF чрез множество разрези. Машината е в състояние директно да гравира огледална неръждаема стомана. При работа с метал, керамика, стъкло и други материали скоростта на гравиране и рязане е с 40% по-висока от тази на модела без точково компресиране.

Swiitol C18 Pro използва вграден винтов прът вместо комбиниран съединител. Стъпковият двигател и винтовият прът са интегрирани, което прави движението на лазера по-прецизно.

Можете да се възползвате и от богата гама аксесоари за Swiitol C18 Pro

Моделът предлага и нов дизайн на филтъра за защита на очите. Панорамният протектор на филтъра предпазва много добре очите, като филтрира 97% от ултравиолетовата светлина. Не е необходимо операторът на машината и хората около него да носят очила, за да наблюдават лазерното гравиране. Така се избягва неудобството и същевременно се пестят разходи.

Можете да купите лазерния гравир изгодно тук: Swiitol C18 Pro 18W Laser Engraver – за €199,99 с купон за отстъпка TCSW18W в онлайн магазина Cafago и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. За по-добро изживяване с машината можете да се възползвате и от наличните аксесоари за този модел.

Коментар