Swiitol E6 Pro – готов за ползване, бърз лазерен гравир

Swiitol E6 Pro е достъпен лазерен гравир с висока скорост и прецизност

Лазерни гравири с професионално качество вече са налични на пазара на изключително достъпни цени. Тези машини могат да се ползват както от ентусиасти, така и от работилници, които доставят услуги на клиенти. Представяме един модел с отлични характеристики и страхотна цена.

Лазерният гравир Swiitol E6 Pro 6W се предлага в момента само за €119,00 с купон за отстъпка SWTTE6 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. Това е устройство с интегрирана структура от здрава алуминиева сплав, което можете да ползвате веднага, щом го извадите от купията, без сложен монтаж.

Swiitol E6 Pro има отлични характеристики за цената си

Конструкцията на гравира осигурява стабилност и висока скорост на работа. Долната рамка е оформена като едно цяло, а металът по X-ос използва водеща релса с двойна ос, за да намали трептенето при работа на висока скорост – до 36000 mm/min. Работната зона е с размери 365×305 mm, а лазерна фокусна площ е ултрафина 0,06×0,06 mm.

За да направи машината по-красива и структурата по-стабилна, Swiitol е приложила в E6 Pro иновативна схема на свързване на веригата на резервоара. Кабелният сноп върви гладко без оплитане и удължава живота на проводника.

Лазерна система от ново поколение осигурява по-дъблоко рязане със Swiitol E6 Pro

Този лазерен гравир използва нова 32-битова дънна платка. Модерният хардуер осигурява по-бързо приемане и обработка на данните, наред с поддръжката на практични функции като потъващо рязане и др. Освен това са налични допълнителни аксесоари за активиране на автофокус и възобновяване на резбата след изключване на машината.

Swiitol E6 Pro е придружен от мобилно приложение Runlab, което е налично в основните онлайн магазини за Android и iOS. Можете също да сканирате QR кода от ръководството, за да изтеглите приложението и да управлявате гравира с повече удобство и гъвкавост.

Swiitol E6 Pro има интегрирана конструкция от алуминиева сплав за стабилна и бърза работа

Лазерният гравир на Swiitol е оборудван със стъклен филтър за защита на очите. Предпазният капак на панорамното филтърно стъкло играе много добра роля, като филтрира 97% от ултравиолетовата светлина. Операторът на машината и хората около него не е необходимо да носят очила, за да наблюдават гравирането. Това решение спестява разходи за покупката на очила и неудобството от носенето им.

Важно е да знаете, че Swiitol E6 Pro e съвместим с популярните програми за гравиране, като LaserGRBL и LightBurn, операционни системи Windows и Mac, както и с разпространените файлови формати.

Swiitol E6 Pro може да работи с голямо разнообразие от материали

Производителят е взел специални мерки за безопасността. Гравирът разполага с бутон за аварийно спиране, така че ако възникне неочаквана ситуация, можете да спрете машината по всяко време. Освен това ще откриете още два превключвателя – за нулиране и краен, които правят гравирането по-безопасно.

Не на последно място, за Swiitol E6 Pro е налична богата гама от аксесоари. В зависимост от нуждите си, можете да купите панели пчелна пита, въздушни асистенти, ролки, транспортни ленти, пречистватели на въздух и други.

Комплектът, с който се доставя лазерният гравир Swiitol E6 Pro

Можете да купите машината изгодно тук: Swiitol E6 Pro 6W Laser Engraver – за €119,00 с купон за отстъпка SWTTE6 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. За по-пълноценна работа е препоръчително да вземете Swiitol E6 Pro с комплект аксесоари.

Коментар