Toshiba удължава срока на абсолютната гаранция за лаптопи

Toshiba удължава срока за абсолютната си гаранция „No Matter What Guarantee” за всички нови лаптопи, вкл. и продаваните в България, съобщиха от японската компания. Кампанията ще продължи до края на април т.г. и ще включва редица страни от региона. 

Ние искаме да се уверим, че нашите клиенти няма да се притесняват от нищо и ще бъдат абсолютно спокойни”, каза Горан Курт, маркетинг мениджър за Югоизточна Европа и Израел на Toshiba Computer Systems Central Europe.
Абсолютната гаранция” на Toshiba дава на собствениците на лаптопи четири основни ползи:
Гаранция за удовлетвореностклиентът може да работи с новия си лаптоп, но в случай, че не е напълно доволен от него, може да го върне в рамките на 2 седмици след датата на покупка.
Защита от инциденти и повреди – Toshiba ще замени или ще поправи лаптопа, ако той е повреден при инцидент в рамките на 1 година след закупуването.
Защита от кражбакомпанията дава на клиентите си абсолютно същия нов лаптоп, ако първоначално закупеният е бил откраднат в рамките на една година след покупката.
Защита при загубана работаклиентите, закупили лаптоп Toshiba, ще могат да получат парите си обратно в случай на неочаквана загуба на работата си в рамките на една година след покупката. Toshiba ще им позволи да запазят закупения лаптоп като част от договора.
Абсолютната гаранция е безплатна и важи за всеки закупен нов лаптоп Toshiba. За да получат тази гаранция, клиентите трябва да приемат условията за ползване и да регистрират новия си лаптоп за стандартната гаранция на Toshiba, както и за „Абсолютна гаранция” до 7 дни след покупката.
За по-добро разбиране на предложението „Абсолютна гаранция”, Toshiba стартира нов корпоративен блог за страните от Югоизточна Европа и Израел и създаде страница във Facebook.

Коментар