Swiitol E18 Pro 18W – лазерен гравир с висока скорост

Swiitol E18 Pro e модерен лазерен гравир с интегрирана структура за лесна употреба

Лазерните гравири стават все по-прецизни, бързи и достъпни като цени. Пример за това са устройствата Swiitol, които набират популярност сред потребителите. Вече ви запознахме с няколко интересни модела от този бранд. Днес представяме още един лазерен гравир на марката с много добри характеристики и отлична цена.

Бърз, прецизен и стабилен – това е Swiitol E18 Pro 18W, който се предлага сега изгодно за €209 след купон за отстъпка  SWTE18PR в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. Моделът може да се използва за гравиране и рязане на широко разнообразие от предмети и материали, идва готов за използване от кутията и с избор от богата гама аксесоари.

Системата със син лазер от второ поколение осигурява по-добър фокус и прецизност

Лазерният гравир на Swiitol се отличава с интегрирана структура – има цялостна рамка, изработена от алуминиева сплав, благодарение на която можете да използвате устройството веднага след изваждане от кутията, без сложен монтаж. Интегрираната конструкция допринася също за по-стабилната и надеждна работа на машината.

Swiitol E18 Pro 18W използва технология на син лазер от второ поколение, която допълнително компресира лазерното петно ​​и значително подобрява възможностите за рязане. В сравнение с машини от същото ниво, капацитетът на рязане се увеличава с 20%.

Swiitol E18 Pro е бърз лазерен гравир с отлични характеристики за цената си

Ултра фината зона на фокусиране на лазера е намалена до 0,08×0,08 mm. Лазерът с висока плътност може лесно да изреже борово дърво с дебелина 15 mm и черен акрил с дебелина 15 mm чрез множество разрези, според спецификациите, посочени от производителя.

Долната рамка на Swiitol E18 Pro е оформена от едно цяло, а металът по X-ос използва структура на водеща релса с двойна ос, за да работи с малки вибрации – това гарантира, че машината не се разклаща при движение с висока скорост от 36000 мм/мин. За да направи машината по-красива и структурата по-стабилна, производителят прилага иновативна схема за свързване на веригата – кабелният сноп върви гладко без оплитане и така подобрява живота на проводника.

Swiitol E18 Pro може да се използва за гравиране на предмети от различни материали

Машината е оборудвана с модул за позициониране на кръст с червена светлина за повече бързина и точност при работа. Лазерният гравир има също вграден модул за фокусиране без инструменти, както и система с патентован двуслоен дизайн, която предотвратява запушване или замърсяване на лещата и удължава живота на лазера.

Swiitol E18 Pro разчита на интелигентна 32-битова дънна платка, с по-бързи възможности за приемане и обработка на данни. Предлагат се допълнителни аксесоари за активиране на автофокус и възобновяване на рязането след изключване на машината, потъващо рязане и други функции.

Swiitol E18 Pro е подходящ и за любители, и за професионалисти

За този лазерен гравир е налично мобилно приложение BURNLAB, което може да се изтегли от основите онлайн магазини за Android и iOS или чрез сканиране на QR кода на ръководството за потребителя. Приложението е малко по обем и функционално, като прави по-удобно управление на машината.

Swiitol E18 Pro идва с нов дизайн на филтъра за защита на очите. Панорамният протектор на филтъра предпазва очите, като филтрира 97% от ултравиолетовата светлина. Не е необходимо операторът и хората около него да носят очила, за да наблюдават процеса на гравиране – това спестява разходи за покупка на очила и неудобството от носенето им.

Swiitol E18 Pro е готов за използване от кутията, без сложен монтаж

Лазерният гравир е оборудван с механизми за безопасност. Предвиден е бутон за аварийно спиране – ако възникне неочаквана ситуация, машината може да бъде спряна по всяко време. Освен това са налични превключвател за нулиране и краен превключвател, които също допринасят за по-безопасно гравиране.

Swiitol E18 Pro се отличава също с широка съвместимост. Можете да ползвате машината с различни зрели софтуери за гравиране, като LaserGRBL и LightBurn, на платформи Windows и Mac. Освен това се поддържат различни формати за гравиране като NC, BMP, JPG, PNG, DXF и др.

Swiitol E18 Pro се доставя в комплект с множество аксесоари и приспособления

Можете да купите лазерния гравир тук: Swiitol E18 Pro 18W Laser Engraver – за  €209 след купон за отстъпка SWTE18PR в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

За по-пълноценно потребителско изживяване производителят препоръчва покупка на Swiitol E18 Pro 18W с набор от аксесоари. Налично е голямо разнообразие от аксесоари, вкл. панели пчелна пита, въздушни асистенти, ролки, транспортни ленти, пречистватели на въздух и други, които се закупуват отделно.

Коментар