Sportal.bg стартира онлайн магазин, базиран на Summer Cart

Най-популярният български спортен сайт Sportal.bg създаде собствен онлайн магазин – shop.sportal.bg, базиран на платформата за електронна търговия Summer Cart. Това е първия български онлайн магазин, от който феновете могат да се сдобият с фланелки и аксесоари на най-популярните футболни отбори. Той предлага най-богатата колекция от фланелки, започвайки от водещите български клубове Левски и ЦСКА, до европейски грандове, като Манчестър Юнайтед, Арсенал, Барселона, Интер и Ювентус. Онлайн магазинът съчетава лесно управление през множеството продуктови категории и атрактивен дизайн за футболни фенове, създаден също от Mirchev Ideas – фирмата, разработчик на платформата Summer Cart.

„Радвам се, че на база на Summer Cart разработихме първия български онлайн магазин, в който феновете могат лесно да откриват всички интересуващи ги продукти, както за българските, така и за чуждестранни футболни отбори. Възможностите на Summer Cart позволиха да съчетаем най-богатия асортимент от футболни продукти, както и лесно управление, позволяващо на потребителите бързо да открият търсената от тях стока. Навигацията е интуитивна, осъществяването на поръчки става лесно, а клиентите могат да избират между всички популярни начини за плащане – чрез наложен платеж, E-pay, PayPal, както и с кредитна карта“ – заяви Георги Мирчев, управител на фирма Mirchev Ideas.

Освен екипи на водещите футболни отбори, в shop.sportal.bg се предлагат също разнообразни дрехи за спорт и активен начин на живот – фланелки, гащета, анцузи, якета и чорапи, както и различни спортни аксесоари – шапки, сакове и брандирани футболни топки с логата на топ отборите в България. И още една екстра – в новия онлайн магазин всеки фен може да си поръча тениска изцяло по свой дизайн и с избрана от него картинка. Така той може да изпъкне сред своите приятели и съученици, да направи жест към гаджето си, да популяризира кауза, подкрепяна от него или просто да се пошегува. Сайтът предлага и десетки готови идеи за щампи върху фланелки, включително забавни дизайнерски идеи, теми свързани с компютърните технологии, както и такива за възрастни.

Коментар