Управлението на печата e новият фокус на ценово ориентираните предприятия

В съвремения бизнес разходите за печат на една компания са средно еквивалента на 6% от приходите й. С това инструментите, които управляват и оптимизират печатната среда, се превръщат в приоритет.

Съществуват различни инструменти и пакети за управление, които осигуряват на организациите информация на състоянието на цялата среда на печат и на поведението на тези, които взаимодействат с нея. Те могат да варират от безплатни решения като Web Jetadmin, до такива предоставяни при договорни взаимоотношения, които осигуряват дори повече информация за управлението и анализи, спрямо специфичната дейност като новия пакет MPS Smart Decision. Той се предлага като част от по-широкото предложение за аутсорсинг на печатни услуги (MPS). 

Пакетът HP MPS Smart Decision съчетава възможностите на крайния потребител с инфраструктурните услуги, за да осигури на предприятията изчерпателна информация за тяхната печатна среда в реално време. Това осигурява на IT мениджърите стратегически поглед върху работата на устройствата и решенията, оптималното разположение на устройствата, достъп до информация в реално време и като резултат подобрена ефективност и намаляване на разходите.  

“С пакета HP MPS Smart Decision компаниите могат напълно да изучат поведението на своите служители, когато става въпрос за печат. Tе получават важна информация, която да им помогне да идентифицират слабостите в печатната мрежа, да определят остарелите устройства и като следствие да уеднаквят съществуващия хардуер,” казва Хенри Блъм, Програмен мениджър на MPS, НР „Решения за печат” за EMEA.

Коментар