Шофьори награждават колите си с 1000лв. всяка седмица

Наближаването на зимния сезон налага необходимост от всякакви промени по автомобила, затова производителят на GPS навигации Prestigio реши да помогне с тази трудна задача на своите клиенти. Всеки потребител, който закупи GPS на марката, може да се регистрира за томбола със седмична награда от 1000лв. В началото на седмицата един щастливец ще печели ваучер за автомобилни услуги, валиден в сервизите на МотоЕксперт.

„Всеки шофьор най-добре знае от какво се нуждае колата му. Затова сметнахме, че е най-добре потребителят сам да реши за какво да използва наградата си,” обясни Любомир Бабуров, продуктов мениджър на марка Prestigio в АСБИС България. „Мисля, че това е най-подходящият начин да покажем, че и ние ценим автомобилите и смятаме, че те заслужават подобаваща награда.”

Кампанията „Наградете колата си с Prestigio” вече стартира и първият печеливш ще бъде известен в понеделник.

Prestigio предлага 4 и 5-инчови навигации с различни възможности и в широк ценови диапазон, затова клиентите лесно могат да намерят модел, който отговаря най-точно на техните нужди. Продуктите са с удобен за използване и интуитивен софтуер, като моделите от серията GeoVision използват навигационна система iGO Amigo, а линията RoadScout работи под Mireo. И двете софтуерни разработки поддържат запаметяване на точки на интерес (POI – Point of Interest), които позволяват бързо и лесно ориентиране както в нови градове за намиране на забележителности, така и за бърз маршрут до любим ресторант. Допълнителен плюс за лесна ориентация е 3D визуализацията на сгради, както и възможността за завъртане или промяна ъгъла на визуализация. Към характеристиките може да се добави и наличието на Bluetooth и FM трансмитер в някой от моделите, както и възможността за безплатно първоначално обновяване на картите в устройствата с максимално актуалните данни.

Коментар