Семинар „Добрите практики в транспорта с NaviTrans”

На 13 Октомври 2010 г. ФТС България в партньорство с Young & Partners (Белгия) и Майкрософт България организират семинар на тема „Добрите практики в транспорта – практически преглед на решението NaviТrans – специализирано ERP решение за транспортни, спедиторски и логистични компании“.

NaviTrans е цялостно ERP решение, базирано на стандартната функционалност на Microsoft Dynamics NAV и включва модули, които допълват и разширяват възможностите на системата според специфичните изисквания и потребности на фирмите с транспортна, спедиторска и логистична дейности. Решението е сертифицирано по програмата “Microsoft Dynamics Certified”.

NaviTrans е решение за управление на цялостната дейност на всяка една компания, която извършва за своите клиенти превоз на стоки от едно място на друго. То управлява целия работен процес, включително доста сложни задачи. Navitrans е логистично решение и обхваща всички аспекти на складовата дейност.

С помощта на NaviTrans ръководният екип разполага с богата информация за финансовите показатели, реализираните приходи и направените разходи, паричните потоци. Оторизираните потребители могат лесно и бързо да генерират отчети, статистики и анализи.

Семинарът ще бъде посветен на разучаването на основните аспекти от дейността на транспортните и логистичните компании и тяхното автоматизиране с помощта на решението NaviТrans. В хода на семинара ще бъдат разгледани основните бизнес задачи и бизнес процеси на организациите от транспортния бранш и реализацията им  в предлаганото решение, както и добрите световни практики при внедряване на решението в транспортни компании.

Участниците ще имат възможността да се запознаят със световния опит и добрите практики при решаването на различни задачи в сферата на транспорта. Семинарът би представлявал интерес за управители, мениджъри транспорт и логистика, търговски директори, IT мениджъри.

Събитието ще се проведе на 13 Октомври 2010 г. в офиса на Майкрософт България. Участието в семинара е безплатно и изисква предварителна регистрация.

Коментар