Виваком настъпва на ТВ пазара

С поредна промоция Виваком настъпва на пазара за цифрова телевизия у нас. Компанията обяви 50% отстъпка от абонамента за първите 3 или 6 месеца при сключване съответно на едно- и двугодишен договор.

Така месечната такса за стартовия пакет с 40 канала ще струва по-малко от 5 лв. за първите месеци от договора. Инсталационната такса също е за сметка на телекома.

Офертата важи както за настоящи, така и за нови клиенти на компанията, които искат да закупят освен ТВ пакет и друга абонаментна услуга на Виваком.

Операторът твърди, че за четирите месеца от старта на ТВ услугата е успял да стане вторият най-голям доставчик на сателитна телевизия в България. Конкретни данни за броя на абонатите обаче не се съобщават.

Услугата се предлага в цялата страна с три основни пакета. Стандартните цени на Vivacom TV започват от 9.80 лв. на месец за пакет от 40 телевизии. Най-големият пакет включва повече от 70 канала на цена от 17.80 лв. на месец. Услугата може да бъде заявявана и без обвързване със срочен договор.

Операторът предоставя безплатно оборудване, единна месечна сметка за телефон и телевизия и обещава монтаж до пет дни от заявяване на услугата. Vivacom TV e допълнение към вече предлаганите от телекома стационарен телефон, мобилни услуги и интернет.

по темата: „Виваком настъпва на ТВ пазара”

добавете коментар...

  1. киро

    зависи от кои град си в западна българия всичко е перфектно

  2. Светльо

    хаха Близоо предлагат СУПЕР по-изгодни оферти, поне за Добрич. Интернет + цифрова телевизия ( 80 канала не 40 ! )+ телефон = 25 лв. Като интернета без другите е 19 т.е. цифровата ми излиза 6 лв а предлагат много повече канали от тия смешници …

Коментар